sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BOLTAÇ: "NE MUHTARLARIMIZI MAHCUP EDECEÐÝZ NE DE BÝZ MAHCUP OLACAÐIZ"

  •  9 Mayýs 2024 Perþembe 11:52

Tarsus Belediye Baþkaný Ali Boltaç, ne muhtarlarý vatandaþlara karþý mahcup edeceklerini ne de kendilerinin mahcup olacaðýný belirterek, muhtarlarla uyumlu bir hizmet süreci yaþayacaklarýný söyledi.

Boltaç, Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan düzenlenen ’Muhtarlar Buluþmasý’ programýna katýlarak, Baþkan Vahap Seçer ile birlikte muhtarlar ile buluþtu. Boltaç, programda yaptýðý konuþmada, Mersin Büyükþehir Belediyesi ile birlikte Tarsus’a deðer katacaklarýný ve uyumla, huzurla ve memnuniyetle çalýþacaklarýný belirtti.

 

Büyükþehir Belediyesinin büyük imkânlarýnýn bilincinde olduklarýný kaydeden Boltaç, "Tarsuslu belediye baþkaný olmasý da bizim için gurur kaynaðý. Dolayýsýyla her yerde söylüyorum, her yere eþit hizmet ama Tarsuslu olmasý sebebiyle Tarsus’u ayrý yere koyduðunu ben biliyorum. Ýnsanýn doðduðu yer çok önemlidir. Tarsus’u hiç mahrum býrakmayacaktýr, bizde her zaman büyükþehir belediyemizin arkasýnda durup elini güçlendireceðiz" dedi.

 

Konuþmasýnýn devamýnda muhtarlara seslenen Boltaç, "Uyumla, huzurla yol memnuniyete çýkar dedik. Uyumu huzuru saðlayacaðýz ve dolayýsýyla muhtarlarým, ne sizi vatandaþlara mahcup edeceðiz ne de biz mahcup olacaðýz. 5 yýl boyunca hep birlikte iþ birliði ile çalýþacaðýz. Muhtarlarýmýza bize yakýn zamanda kýsa bir müddet zaman tanýmalarýný söyledim. Yeni yapýlanan bir belediyeyiz, þu an her þey iyi ilerliyor. Önümüzdeki süreçte de çok güzel birliktelik saðlayýp hizmetler yapacaðýz. Mersin Büyükþehir Belediye Baþkanýmýza ve kýymetli muhtarlarýmýza teþekkür ediyorum" diye konuþtu.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK’DA, ÞAMPÝYONLUK UMUTLARI MERSÝN’E KALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.