sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE TURÝZM FUARI TOPLANTISI MUT’TA YAPILDI

  •  27 Þubat 2024 Salý 09:58

Mersin Üniversitesi (MEÜ) önderliðinde bu yýl ilk kez düzenlenecek olan Mersin Turizm Fuarý nedeniyle Mut Ýlçesinde tanýtým toplantýsý düzenlendi.

Mut Ticaret ve Sanayi Odasýnda düzenlenen toplantýya, Mut Ýlçe Kaymakamý Ýhsan Ayrancý, Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Ahmet Atasoy, Mut Meslek Yüksekokulu Müdürü Kasým Pýnar, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Harun Halifeoðlu, Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Þahin Sezer ve daire amirleri katýldý.

Açýlýþta konuþan Kaymakam Ýhsan Ayrancý, “Bölge yüksek bir potansiyele sahip. Turizm bilindiði gibi bacasýz fabrika olarak adlandýrýlmaktadýr. Bölgemizin turizm alanýnda sýçrama potansiyeli var. Bölge doðal güzellikler ve arkeolojik alanda eþsiz imkana sahip. Önemli olan bu potansiyeli uzun vadede kalýcý hale getirmektir” dedi.

Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi (MEÜ) Dekaný Ahmet Atasoy ise, “Fuar kente büyük bir katký saðlayacak. Mersin coðrafi potansiyeli yüksek olan bir ilimiz. Hak ettiði yerde deðil. Bunu yapmak gerekiyor. Mut’ta þanslý yerler arasýndadýr. Ýlimizde bir turizm planlamasý þarttýr” diye konuþtu.

Fuarýn, 17- 19 Nisan tarihleri arasýnda Mersin Üniversitesi Akdeniz Kültür Merkezi ve Genç Giriþimci Uygulama ve Araþtýrma Merkezi’nde düzenleneceði belirtildi. Katýlýmcýlarýn fuarla ilgili önerileriyle toplantý sona erdi.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
SÜPER LÝG’DE 2024-2025 SEZONU 9 AÐUSTOS’TA BAÞLAYACAK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.