sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

HALTERDE AVRUPA REKORU KIRAN GAMZE ALTUN, DAVUL ZURNA EÞLÝÐÝNDE KARÞILANDI

  •  23 Þubat 2024 Cuma 10:00

Bulgaristan’da düzenlenen 2024 Avrupa Halter Þampiyonasý’nda 45 kiloda, silkmede 92 kilo kaldýrarak Avrupa rekoru kýran ve altýn madalya kazanan Mersinli milli sporcu Gamze Altun, memleketinde davul, zurna ve sevgi gösterileri ile karþýlandý.

Bulgaristan’ýn baþkenti Sofya’da 12-20 Þubat tarihlerinde düzenlenen Avrupa Halter Þampiyonasý’nda 45 kiloda Türkiye’yi temsil eden 20 yaþýndaki Gamze Altun, kaldýrdýðý 92 kilo ile silkmede Avrupa rekoru kýrarak altýn madalya, toplamda ise 157 kilo ile gümüþ madalya elde etti. Antrenörü Ýsa Makal ile birlikte Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir, þube müdürleri, antrenör ve sporcular ile birlikte coþkuyla karþýlanan Altun, davul ve zurna eþliðindeki karþýlamanýn ardýndan tebrikleri kabul etti.

Gamze Altun: "Avrupa derecelerimden sonra hedefim olimpiyatlar"

Milli halterci Gamze Altun, kendisi ve antrenörü için yapýlan karþýlamadan duyduðu memnuniyeti dile getirerek, "Avrupa þampiyonasý benim için gerçekten zorlu bir süreçti. Çok çalýþtýk, çabaladýk ve karþýlýðýný aldýk. Avrupa þampiyonluðu ve Avrupa rekoru, bu çok güzel bir duygu. Beni ve hocamý çok mutlu etti. 92 kilogram Avrupa rekoruydu kýrdým. ’Avrupa Gençler Rekoru’ da 91 kilogram ile yine bendeydi. Ýkinci kez rekor kýrdým ve çok mutluyum. Avrupa derecelerimden sonra hedefim olimpiyatlar" dedi.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE EMEKLÝLER YAZI ’BAHAR ÞENLÝÐÝ’ ÝLE KARÞILADI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝ 19 MAYIS AYAK TENÝSÝ TURNUVASI DÜZENLÝYOR

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.