sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÇBK EUROLEAGUE’DE ZARAGOZA’YI KONUK EDECEK

  •  19 Þubat 2024 Pazartesi 14:04

FIBA Kadýnlar Avrupa Ligi çeyrek final mücadelesinde Ýspanya’nýn Casademont Zaragoza takýmý ile karþýlaþacak olan Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin, galibiyeti hedefliyor.

FIBA Kadýnlar Avrupa Ligi çeyrek final serisi ilk maçýný 21 Þubat Çarþamba günü evinde oynayacak olan Mersin temsilcisi, hazýrlýklarýný kulüp tesislerinde sürdürüyor. ÇBK Mersin Genel Koordinatörü Ender Ünlü, üç maçtan ikisini kazanan takýmýn Dörtlü Final’e kalacaðýný belirterek, telafisi olmayan bir maça çýkacaklarýný söyledi.

Bunun için de taraftar desteðine ihtiyaç duyduklarýný belirten Ünlü, "Rakibimizin seyirci avantajý yüksek. Biz de sahamýzda seyirci avantajýný kullanýp ilk maçýmýzý kazanarak deplasmana avantajlý gitmek istiyoruz. Bir kaza olur da orada kaybedersek, üçüncü maçý burada yapacaðýz. Ama üçüncü maça býrakmadan turu geçmek istiyoruz" dedi.

Ýki yýldýr Dörtlü Final’e kalabilmek için mücadele ettiklerini vurgulayan Ünlü, bunu baþararak Mersin halkýna bunu izlettirmek istediklerini kaydetti. Ender Ünlü, sporseverleri 21 Þubat Çarþamba günü Servet Tazegül Spor Salonu’nda Casademont Zaragoza yapacaklarý zorlu mücadelede takýmýn yanýnda olmaya çaðýrdý.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE SAHTE ZEYTÝNYAÐI OPERASYONU, 6 TONDAN FAZLA ÜRÜN ELE GEÇÝRÝLDÝ
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
MÝLLÝ OKÇUMUZ METE GAZOZ, AVRUPA ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.