sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR ÝLÇESÝNDE SEVGÝLÝLER GÜNÜ’NDE 22 NÝKAH KIYILDI

  •  15 Þubat 2024 Perþembe 09:20

Mersin’in Toroslar ilçesinde, merkez ilçe Toroslar Belediyesine 14 Þubat Sevgililer Günü’nde evlenmek üzere baþvuruda bulunan 22 çift dünya evine girdi.

Sevgililer Günü’nü kendileri için daha özel bir tarihe getirmek isteyen 22 çiftin nikah akitleri, saat 08.00’de baþlayarak gün boyu sürdü. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bir araya gelen çiftlerin nikah törenleri yarým saatlik arayla gerçekleþtirildi. Nikahlarýn ardýndan duygularýný ifade eden çiftler, evlilik tarihlerinin özel olmasýný istediklerini belirterek; “Evlilik yýl dönümlerimizi 14 Þubat Sevgililer Günü’nde kutlamanýn mutluluðunu yaþayacaðýz” dedi.

“Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum"

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, 14 Þubat Sevgililer Günü’nde rekor bir müracaat aldýklarýný kaydederek, tüm çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Baþkan Yýlmaz, “14 Þubat Sevgililer Günü’nün þehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya sevgi, barýþ ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Aile yapýsý ne kadar güçlü ve saðlam olursa toplum da o kadar güçlü olur. Hayatlarýný birleþtiren çiftlerimizin nikahlarýnýn hayýrlý olmasýný diliyorum” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE SAHTE ZEYTÝNYAÐI OPERASYONU, 6 TONDAN FAZLA ÜRÜN ELE GEÇÝRÝLDÝ
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
MÝLLÝ OKÇUMUZ METE GAZOZ, AVRUPA ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.