sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ 15 BÝNDEN FAZLA ÇOCUÐU TÝYATROYLA BULUÞTURDU

  •  13 Þubat 2024 Salý 12:33

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi Baþkanlýðý ile Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý’nýn ortak yürüttüðü proje kapsamýnda, kent genelinde dezavantajlý bölgelerde yaþayan 15 binden fazla çocuk tiyatroyla buluþturuldu.

Mersin Þehir Tiyatrosu’nun sahnelediði "Dünyanýn Eski Zamanlarýnda" adlý çocuk oyunu, Huzurkent Kazým Karabekir Ýlkokulu Salonu’nda, Atgirmez Kadýn ve Çocuk Atölyesi için özel olarak sahnelendi. Çocuklarýn eðlenceli anlar yaþadýklarý etkinliðe, atölyeden faydalanan kadýnlar da katýldý. Ozan Erdönmez’in yönettiði ve Mustafa Dincir’in performans sergilediði tek kiþilik oyun çocuklarý geçmiþe götürürken, keyifli dakikalar yaþamalarýný da saðladý.

Atgirmez Kadýn ve Çocuk Atölyesi Birim Sorumlusu ve Okul Öncesi Öðretmeni Ela Canbolat, "Bugün hem kadýn kursiyerlerimiz, hem de öðrencilerimiz güzel bir tiyatro etkinliðine katýldý. Emeði geçen herkese çok teþekkür ederim” dedi.

Þehir Tiyatrosu’nun oyuncu ve yönetmeni Ozan Erdönmez de "Dünyanýn Eski Zamanlarýnda" adlý oyunun bu sezon 15 binden fazla çocuk izleyiciye ulaþtýðýný vurgulayarak, "Tiyatro Seyretmeyen Çocuk Kalmasýn" projesi kapsamýnda daha fazla çocuða ulaþmayý hedeflediklerini belirtti.

Oyunu çok beðendiðini ifade eden Asmin Kemtçi ise “Ýyi ki atölyemiz var. Vahap Amca’ya çok teþekkür ederiz. Onun sayesinde buraya geldik ve yeni yerleri keþfettik. Çok teþekkür ederiz” diye konuþtu.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
SÜPER LÝG’DE 2024-2025 SEZONU 9 AÐUSTOS’TA BAÞLAYACAK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.