sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

’KIR ÇÝÇEKLERÝ’, 7 TÜRKÝYE DERECESÝ ÝLE MERSÝN’E DÖNDÜ

  •  13 Þubat 2024 Salý 12:32

Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baþkanlýðýnýn ‘Kýr Çiçekleri’ projesi kapsamýnda yetiþen spora yetenekli kýz çocuklarý, katýldýklarý spor organizasyonlarýnda önemli dereceler almaya devam ediyor.

Katýldýklarý yarýþmalarda aldýklarý þampiyonluklar ve önemli derecelerle geleceðin þampiyonlarý olma yolunda emin adýmlarla ilerleyen Mersin Büyükþehir Belediyesinin ‘Kýr Çiçekleri’, Mersin’i temsil etmeye devam ediyor. Bursa ve Ankara’da katýldýklarý spor organizasyonlarýnda önemli dereceler elde ederek kente dönen genç sporcular, bugüne kadar elde ettikleri þampiyonluk ve bireysel derecelere yenilerini ekledi.

Nidanur Turhan gülle atmada Türkiye þampiyonu oldu

Bursa Osmangazi Atletizm Salonu’nda gerçekleþtirilen ‘U16 Türkiye Atletizm Þampiyonasý’na katýlan kýr çiçekleri sporcularýndan Nidanur Turhan, gülle atmada 11.47 ile Türkiye þampiyonu oldu. Bir diðer sporcu Songül Karol da 300 metrede 43.74’lük derecesi ile Türkiye 4.’lüðü elde etti.

Zeynep Karaoðlan, Gülseren Feyza Uysal, Semiha Savaþ ve Ayþegül Karataþ’ýn yer aldýðý 2009 doðumlu sporculardan oluþan 4x200 metre bayrak takýmý ile Songül Karol, Miraç Tarhan, Elif Azra Senateþ ve Gizem Keskin’in yer aldýðý 2010 doðumlu sporculardan oluþan 4x200 metre bayrak takýmý da Türkiye 3.’sü oldu. Bu sonuçlarla beraber kýr çiçekleri sporcularý, 7 Türkiye derecesi ile Mersin’e döndü.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE SAHTE ZEYTÝNYAÐI OPERASYONU, 6 TONDAN FAZLA ÜRÜN ELE GEÇÝRÝLDÝ
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
MÝLLÝ OKÇUMUZ METE GAZOZ, AVRUPA ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.