sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE SANATSAL ETKÝNLÝKLER TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

  •  12 Þubat 2024 Pazartesi 10:21

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi Baþkanlýðýna baðlý Þehir Tiyatrosunun sahnelediði ’Lütfen kýzýmla evlenir misiniz?’ adlý oyun, Tarsuslu tiyatro severlerle buluþtu.

Büyükþehir Belediyesi Þehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hülya Savaþ’ýn yönettiði oyunun sahne tasarýmýný Alev Tol, dramaturgluðunu Taner Çelik ve müziklerini ise Emrah Oðuz düzenledi. Yýllar önce kaybettiði eþinin yokluðunda kýzýndan baþka kimsesi kalmamýþ, kýzýnýn mürüvvetini görmekten baþka gayesi olmayan bir kadýn ve gündelik hayatýn sýradanlýðýndan kaçýp kurtulmayý baþaramayan umutsuz kýzýnýn yalnýzlýðýný ve evlilik düzleminde çatýþmasýný anlatan ’Lütfen kýzýmla evlenir misiniz?’ adlý oyun, Türk Tiyatrosunun en sevilen örneklerinden birisi arasýnda yer alýyor.

Mersin Þehir Tiyatrosunun en yoðun ilgi gören yapýmlarýndan biri olarak öne çýkan tiyatro oyununu, Mersin Büyükþehir Belediyesi Baþkanvekili Ali Uyan, kurum müdürleri, muhtarlar ve vatandaþlar ilgi ile izledi.

“Çok güzel ve keyifli bir zaman geçirdik”

Büyükþehir Belediyesi Baþkanvekili Ali Uyan, program sonunda yaptýðý konuþmada, “Çok güzel ve keyifli bir zaman geçirdik. Sanatýn, sanatçýnýn dostu; sanata ve sanatçýya her zaman deðer veren Mersin Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Vahap Seçer’e böyle güzel bir etkinlikte; bir tiyatro etkinliðinde sizlerle oyuncularýmýzý bir araya getirdiði için çok teþekkür ediyoruz” dedi.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
SÜPER LÝG’DE 2024-2025 SEZONU 9 AÐUSTOS’TA BAÞLAYACAK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.