sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK: "ÇAMLIBEL SU SPORLARI PROJESÝ KENTÝMÝZÝN ÇEHRESÝNÝ DEÐÝÞTÝRECEK"

  •  31 Ocak 2024 Çarþamba 11:17

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Çamlýbel Su Sporlarý Merkezi Projesi’nin teknik detaylarý hakkýnda Balýkçý Barýnaðý ve bölge esnafýna bilgiler vererek, proje sayesinde bölgenin koruma altýna alýnacaðýnýn, balýkçýlarýn da artýk fýrtýna korkusu yaþamayacaðýný söyledi.

Gültak, beraberinde baþkan yardýmcýlarý, meclis üyeleri ve Kültür Mahallesi Muhtarý Ali Karadeniz ile birlikte Çamlýbel Balýkçý Barýnaðý ile bölgede faaliyet gösteren sandýk odasý esnafýný ziyaret etti. Gültak, Çamlýbel Balýkçý Barýnaðýný ziyaretinde burada balýkçý esnafý ve vatandaþlara, Mersin ve Akdeniz’i cazibe merkezi haline getirecek, kente her yýl yerli ve yabancý binlerce sporcuyu çekecek olan Çamlýbel Su Sporlarý Merkezi Projesi’nin detaylarý hakkýnda görsel üzerinden teknik ve açýklayýcý bilgiler verdi.

“Balýkçýlarýn fýrtýna korkusu ortadan kalkacak, esnafýmýz daha çok kazanacak”

Proje sayesinde bölgenin koruma altýna alýnacaðýný, balýkçýlarýn artýk fýrtýna korkusu yaþamayacaðýnýn altýný çizen Baþkan Gültak; “Proje, toplamda 64 bin metrekare kapalý alan, yoðunluk da 0,20 tüm Türkiye’de. Dolayýsýyla 13 bin metrekare kapalý alan ortaya çýkýyor. Böylece 64 bin metrekare arazi elde ediyoruz. Bunun 13 bin metrekaresi kapalý alan, 4 bin metrekaresi alýþveriþ, kafe ve dinlenme yerleri olacak. 9 bin metresi de tamamen su sporlarý merkezi projesi ile ilgili alanlar olacak. Bu proje, sadece Çamlýbel’in deðil tüm þehrimizin çehresini deðiþtirecek büyük bir proje. 50 yýldýr kimse buralara dokunmamýþ. Ýnsanlar artýk buralara gelmiyor maalesef. Fakat bu proje hayata geçtiðinde civar esnafý buraya gelecek, hem buradaki esnaf hem de vatandaþ iþ yapacak, herkes kazanacak” dedi.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
SÜPER LÝG’DE 2024-2025 SEZONU 9 AÐUSTOS’TA BAÞLAYACAK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.