sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KASIMPATILAR TOROSLARI RENKLENDÝRDÝ

  •  21 Kasým 2023 Salý 09:10

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüðü bünyesinde özenle üretilen mevsimlik çiçekler, ilçede park ve yeþil alanlarý süslüyor.

Toroslar Belediyesi ekiplerince park ve yeþil alanlarda yürütülen bakým, onarým ve aðaçlandýrma çalýþmalarý aralýksýz devam ederken, kasýmpatý çiçekleri de toprakla buluþtu. Kasýmpatý çiçekleri rengarenk görünümleriyle ilçede muhteþem bir görüntü oluþtururken, hazýrlanan plan ve program dahilinde yeþil alanlarda çiçeklendirme ve yenileme çalýþmalarý da devam edecek.

“Bu güzellikler hepimizin, birlikte sahip çýkalým"

Kentin yeþil dokusuna önem verdiklerini ve üreten bir belediye olduklarýný ifade eden Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, “Kentimizin iklimine uygun olarak seramýzda ürettiðimiz çiçek ve bitkileri, yeþil alanlarýmýzda, parklarýmýzda toprakla buluþturuyoruz. Ekiplerimiz, soðuk hava þartlarýna dayanýklý olan rengarenk kasýmpatýlarýn ekimini gerçekleþtiriyor. Hem ilçemizi güzelleþtiriyor hem de üreterek tasarruf saðlýyoruz. Hemþehrilerimizden de isteðimiz bu yeþil alanlarýmýzý korumalarý ve sahip çýkmalarýdýr. Bu güzellikler hepimizin” þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.