sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

’7. Uluslararasý Satranç Turnuvasý’ baþladý

  •  14 Kasým 2023 Salý 09:31

Mersin Büyükþehir Belediyesi öncülüðünde düzenlenen ‘7. Uluslararasý Satranç Turnuvasý’ baþladý. Geleneksel hale gelen ve her yýl oyuncu sayýsý daha da yükselen turnuvaya 13 ülkeden ve 26 þehirden toplam 291 sporcu katýldý.

Her yaþtan sporcunun olduðu turnuvaya, Azerbaycan’dan 31, Ýran’dan 10, Rusya’dan 4, Suriye’den 3, Gürcistan’dan 1, Hindistan’dan 1, Kýrgýzistan’dan 1, Norveç’ten 1, Türkmenistan’dan 1, Filistin’den 1, ABD’den 1, KKTC’den 2 ve Türkiye’den 234 sporcu katýlým gösterdi. 18 Kasým tarihinde sona erecek turnuvada baþarýlý olan sporculara, A kategorisinde 269 bin 500 TL, B kategorisinde 66 bin 250 TL, C kategorisinde 22 bin 750 TL, D kategorisinde ise 14 bin TL, toplamda 372 bin 500 TL ödül verilecek.

“Organizasyonlarý en iyi þekilde yapmaya devam edeceðiz”

Satranç turnuvasý organizasyonunu her geçen yýl çok daha iyi noktalara taþýdýklarýný ifade eden Mersin Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreter Yardýmcýsý Serdal Gökayaz, “Her sene kasým ayýnda turnuvayý düzenliyoruz. Geleneksel hale geldiði için de geçen seneye göre katýlým artýþ gösterdi” ifadeleriyle katýlýmdan çok memnun olduklarýný söyledi. Turnuvaya katýlan sporculara baþarýlar dileyen Gökayaz, “Sakinlik çok önemli, motivasyon, konsantrasyon, dikkat çok önemli. Tüm bunlarý etkili, iyi bir þekilde saðlayabilirlerse baþarý kaçýnýlmaz olur. Sporcularýn tüm müsabakalarýnda baþarýlý olmalarýný diliyoruz. Bundan sonraki yýllarda da bu organizasyonlarý en iyi þekilde yapmaya devam edeceðiz” dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.