sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEZÝTLÝ ENGELSÝZ YAÞAM MERKEZÝNDE SONA GELÝNDÝ

  •  9 Kasým 2023 Perþembe 10:31

Gençlik ve Spor Bakanlýðý tarafýndan yatýrým programýna alýnan ve 80 milyon liralýk yatýrýmla Mersin’in Mezitli ilçesinde yapýmýna baþlanan Engelsiz Yaþam Merkezinde sona gelindi.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kýratlý, yapýmýnda sona gelinen Mezitli Engelsiz Yaþam Merkezini inceleyerek Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir’den bilgi aldý. Yaklaþýk 21 bin metrekare alana kurulan tesisi inceleyen Kýratlý, “Yatýrým programýna aldýrdýðýmýz ve nereden nereye diyeceðimiz bu proje Türkiye’de bir ilk. Yaklaþýk 80 milyonluk yatýrýmla Cumhurbaþkanýmýz Recep Tayyip Erdoðan’ýn riyasetinde Gençlik ve Spor Bakanlýðýmýz ile Mersin Valimiz himayesinde hayata geçirdiðimiz, bitme aþamasýna gelen ve yaklaþýk 15 gün içerisinde vatandaþýmýzýn hizmetine sunulacak devasa bir proje” dedi.

"Tesiste yok yok"

Proje içerisinde 6 bin 300 metrekare sentetik çim saha bulunduðunu kaydeden Kýratlý, “Bu tesis içerisinde yok yok diyebiliriz. Türkiye’de ilk olan bu proje içerisinde 400 metrekare alanda bir spor alanýmýz bulunmakta. Tesis içerisinde 500 metreden büyük basketbol sahasý, bütün sporlarýn yapýlabileceði bir kapalý spor salonu, yüzme havuzumuz, atölyelerimiz, dersliklerimiz, toplantý salonlarýmýz var. Bu tesisin içerisinde her türlü teknolojiyle donatýlmýþ 4 adet soyunma kabinlerimiz var. Tekraren söylüyorum Mezitli’de deðil, Türkiye’de ilk olan bir proje burasý. Mersin’de devasa bir yatýrým kazandýrýlýyor. Bu projede baþta Cumhurbaþkanýmýz olmak üzere emeði geçen kim varsa teþekkür ediyoruz” diye konuþtu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.