sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝNDEN ÝLÇEDE FAALÝYET GÖSTEREN 51 AMATÖR SPOR KULÜBÜNE 650 BÝN TL’LÝK DESTEK

  •  8 Kasým 2023 Çarþamba 10:05

Mersin’in merkez ilçe Yeniþehir Belediye Meclisi Kasým ayý toplantýsý, Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit baþkanlýðýnda gerçekleþtirildi. Mecliste toplantýnýn önemli gündem maddelerinden Yeniþehir Belediyesi tarafýndan ilçedeki 51 amatör spor kulübüne maddi destek saðlanmasý ile ilgili madde görüþülerek, kabul edildi.

Yeniþehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleþtirilen Yeniþehir Belediye Meclisi Kasým ayý olaðan toplantýsýnda gündem maddeleri görüþülerek karara baðlandý. Mecliste, Yeniþehir’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine nakdi yardým talebi ile ilgili teklife ait plan ve bütçe komisyonu, eðitim biliþim gençlik komisyonu ile toplumsal adalet ve cinsiyet eþitliði komisyonu ortak raporu görüþülürken, Yeniþehir Belediyesi tarafýndan 51 amatör spor kulübüne toplamda 650 bin TL’lik maddi destek verilmesi ile ilgili madde kabul edildi. Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit, saðlanacak desteðin amatör spor kulüplerine hayýrlý olmasýný diledi.

Lisans öðrencilerine 6500 TL, ön lisans öðrencilerine 300 bin TL destek verilecek

Yeniþehir Belediye Meclisinde, 2023-2024 eðitim ve öðretim yýlý için üniversiteyi lisans ve ön lisans düzeyinde kazanan Yeniþehirli öðrencilere eðitim desteðinde bulunulmasý ile ilgili teklife ait komisyon raporu da görüþülerek, kabul edildi. Rapor doðrultusunda Yeniþehir Belediyesi, lisans öðrencilerine 6500 TL, ön lisans öðrencilerine ise 3000 bin TL destek verecek. Baþvurular Yeniþehir Belediyesinin resmi internet sayfasý üzerinden gerçekleþtirilirken, baþvurular ile ilgili tüm detaylar sosyal medya hesaplarýndan da duyurulacak.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.