sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KAZAKÝSTANLI MÜZÝK TOPLULUÐU TURAN ETHNO FOLK BAND, 11 EKÝM’DE TOROSLAR’DA

  •  7 Ekim 2023 Cumartesi 16:01

Mersin’in merkez Toroslar ilçe Belediyesi, geçtiðimiz yýl Toroslar’da yöresel kýyafetleriyle bir konser gerçekleþtiren Kazakistanlý müzik topluluðu Turan Ethno Folk Band bu yýl da sanatseverlerle buluþturacak.

Müzik topluluðu, 11 Ekim Çarþamba günü saat 19.00’da Osmaniye Mahallesi’ndeki Osmaniye semt sahasýnda sahne alacak. Eski ulusal çalgý seslerini çaðdaþ uygulama ve yorumla buluþturan topluluk, Serik Nurmoldaev, Baurjan Bekmuhanbetov, Maksat Medeubek, Erjiðit Aliev, Jantu Dadabaev isimlerinden oluþurken, konserde geleneksel Türk ezgileri esecek.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Turan Ethno Folk Band konserine tüm hemþehrilerini davet ederek, "Dünyaca ünlü Kazakistanlý müzik topluluðu Turan Ethno Folk Band, geçtiðimiz yýl performanslarýyla bizlere unutulmaz bir konser yaþatmýþtý. Bu yýl da Turan topluluðumuzu ilçemizde aðýrlayacaðýz. Türk dünyasýnýn kalbi Toroslarýmýzda atacak. 11 Ekim Çarþamba günü Osmaniye semt sahamýzda gerçekleþtireceðimiz konserimize tüm hemþehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.