sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ’EDEBÝYAT DEFÝLESÝ’ ÝLGÝ GÖRDÜ

  •  3 Ekim 2023 Salý 09:26

Mersin Yazarlar Derneði tarafýndan gerçekleþtirilen, ’Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 100. Yýlýnda; Edebiyat Defilesi ve Þiir Dinletisi’ etkinliði büyük ilgi gördü.

Mine Bahçeci’nin sunumun yaptýðý etkinlikte defile gösterimi yer aldý. Etkinlikte ayrýca Þah Ýsmail Ateþ, Salih Özbay, Prof. Dr. Ahmet Atasoy ve defileye çýkan þairler þiir okudu.

Mersin Yazarlar Derneði Baþkaný Rüþtü Aydýn, etkinlikte yaptýðý konuþmada, insanlarýn, ürettikleri eserlerle anýldýðýna dikkat çekerek, "Evlatlarý ebeveynleri ile gurur duyarlar. Nesilden nesile ’dedeniz’ diye baþlayýp evlatlarýna öðütler verirler. Devletlerde öyledir.

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kuruluþundan bu yana geçen süre yüz yýl olmuþ. Kuruluþunda bayram ettik, her yýl kutladýk, sevdik, seviyoruz ve yüz yýllarca sevmeye de devam edeceðiz. Yüz yýllýk süre, devletlerin tarihlerinde çok kýsa bir süredir. Yani azdýr. Azdan ne anlýyorsak o kadardýr. Kuruluþ, büyüme, geliþme, lider devlet, süper güç olma gibi durumlar için devletlerin tarihinde yüz yýllýk süre gerçekten çok azdýr" dedi.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.