sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA AÞURE ETKÝNLÝÐÝ

  •  6 Eylül 2023 Çarþamba 09:08

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesince, Yunus Emre Kültür Merkezinin bahçesinde binlerce kiþinin katýlýmýyla gerçekleþtirilen aþure etkinliðinde deyiþler söylendi, semah gösterileri yapýldý, halk ozanlarý ise baðlamalarýnýn teline Mersinliler için dokundu.

Alevi Kültür Derneði Toroslar Cemevi ile birlikte geleneksel olarak düzenlenen aþure etkinliðinde birlik ve beraberliðe vurgu yapýldý. MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal ve Toroslar Kaymakamý Ýbrahim Çenet’in de katýldýðý etkinlikte konuþan Alevi Kültür Derneði Toroslar Cemevi Baþkaný Hüseyin Deðerli, her yýl geleneksel olarak düzenledikleri aþure etkinliðine katký sunan Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz’a ve ekibine teþekkür etti.

"Canlarla buluþmaktan mutluluk duydum"

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz ise geleneksel hale getirdikleri aþure lokmasýnda hemþehrileriyle buluþmaktan büyük mutluluk duyduklarýný belirterek, “Alana geldiðimizde semah dönen çocuklarýmýz, bizleri güler yüzle kucaklayarak karþýladýlar. Kýzýlkaya ve Dalakderesi mahallelerimizden, ilçemizin, þehrimizin her yerinden gelen canlarla kucaklaþmamýz bizi son derece mutlu etti” dedi.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
SÜPER LÝG’DE 2024-2025 SEZONU 9 AÐUSTOS’TA BAÞLAYACAK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.