sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ YURTLARI ÝÇÝN BAÞVURULAR BAÞLADI

  •  31 Aðustos 2023 Perþembe 09:45

Mersin Büyükþehir Belediyesinin, Mersin merkezde bulunan Yükseköðrenim Erkek Öðrenci Yurdu, Özel Gülnar Yükseköðrenim Kýz Öðrenci Yurdu ve Gülnar Erkek Konuk Evi için ön kayýtlar 28 Aðustos’ta baþladý. 8 Eylül’e kadar sürecek olan ön kayýt baþvurularý mersin.bel.tr adresinde yer alan ‘Duyurular’ kýsmýndan ve Teksin Mersin mobil uygulamasýnda bulunan ‘Baþvurular’ kýsmýndan online olarak yapýlabilecek. Baþvuru sonucunda yurtta kalmaya hak kazanan öðrenciler aranarak bilgi verilecek.

Yurtlara, T.C. vatandaþý olanlar, öðrenim gördüðü yükseköðrenim kurumu Mersin il sýnýrlarý içinde olanlar, devlet üniversitesinde veya yüzde 100 burslu olarak vakýf üniversitelerinde okuyor olanlar, taksirli suçlar hariç yüz kýzartýcý suç iþlediðine dair adli sicil/arþiv kaydý bulunmayanlar, toplu yerlerde yaþamaya engel olacak seviyede akýl ve ruh saðlýðý sorunu ve/veya bulaþýcý hastalýðý olmayanlar ve daha önce kaldýðý yurtlarda disiplin suçu iþlememiþ olanlar baþvurabilecek.

Merkezde bulunan Erkek Öðrenci Yurdu, 120 kiþilik kapasiteye sahip ve odalar 4’er kiþilik olarak düzenlendi. Özel gereksinimli bireylerin de kullanýmýna uygun olacak þekilde, 1’er kiþilik 5 adet engelsiz odanýn bulunduðu yurt, aylýk 1440 liraya öðrencilere hizmet verecek.

“Özel yurtlar ve ev kiralarýyla kýyaslanacak olursa, fiyatlarýmýz çok makul”

Mersin Büyükþehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde bulunan Yükseköðrenim Erkek Öðrenci Yurdu Müdürü Emrah Ayhan Iþýk, yurdun genel özelliklerini anlatarak, “Yurdumuz 120 kiþi kapasiteli. Gýda mühendisleri kontrolünde kahvaltý ve akþam yemeði sunuluyor. Her odamýzda banyo-tuvalet ve 24 saat sýcak su mevcut. Yurt bünyesinde ayrýca eðlence, dinlenme ve ders çalýþma odalarý bulunuyor. Odalarda her öðrenci için çalýþma masalarý da var” dedi.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE SAHTE ZEYTÝNYAÐI OPERASYONU, 6 TONDAN FAZLA ÜRÜN ELE GEÇÝRÝLDÝ
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
MÝLLÝ OKÇUMUZ METE GAZOZ, AVRUPA ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.