sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

16. KARADUVAR TARIM, BALIKÇILIK VE ÇEVRE FESTÝVALÝ SONA ERDÝ

  •  28 Aðustos 2023 Pazartesi 10:31

Mersin Büyükþehir Belediyesinin destekleriyle bu yýl 16.’sý düzenlenen Karaduvar Tarým, Balýkçýlýk ve Çevre Festivaline Kolpa grubu þarkýlarýyla damga vurdu.

Ýlk gün yaþanan dolu dolu etkinlikler, festivalin 2. gününde de devam etti. Mersin Büyükþehir Belediyesi ekiplerinin alanda gerçekleþtirdiði ’Yüzde 100 cumhuriyet yüzde 100 spor’ projesi çerçevesinde alanda spor etkinlikleri yapýldý. Vatandaþlarýn saðlýklý yaþama teþviki için yapýlan spor etkinlikleri yoðun ilgi gördü. Festivalde ayrýca, Sosyal Hizmetler Dairesi Baþkanlýðý tarafýndan vatandaþlara dondurma ikramý yapýldý. MESKÝ’nin Gezici Su Analiz Laboratuvarý da festival alanýnda yerini aldý. Su ile ilgili bilgilendirmenin yapýldýðý gezici laboratuvarda analizlerin nasýl yapýldýðý da anlatýldý. Söyleþi çerçevesinde ise ’Sürdürülebilirlik baðlamýnda Karaduvar’da tarým, balýkçýlýk ve çevre’ konu baþlýklý bir söyleþi gerçekleþtirildi.

Akþam saatlerinde gençler konserlerle coþtu

Akþam saatlerinde dans gösterisi ile baþlayan etkinlikler, K-Pop gösterisi, piyano dinletisi ve çocuk korosu ile devam etti. Bom Bom Dans ekibinin gösterileriyle renklendirdiði sahne, Detox Band grubunun þarkýlarýyla hareketlendi. Son olarak Kolpa Grubunun sahneye çýkmasýyla, festivale katýlanlar doyasýya eðlendiði saatler yaþadý. Sevilen grup, dinleyiciler için kendi besteledikleri þarkýlarýn yaný sýra coverladýklarý þarkýlarý da seslendirdiler. ’Gurur benim neyime ve nasýl öðrendin unutmayý’ gibi þarkýlarýyla zaman zaman duygulandýran Kolpa Grubu, ’Hoþ geldin ayrýlýða ve beni aþka inandýr’ gibi þarkýlarýyla da dinleyenleri coþturdu.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
BAÞKAN YILDIZ, ÖZEL BÝREYLERLE PÝKNÝK YAPTI
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
SÜPER LÝG’DE 2024-2025 SEZONU 9 AÐUSTOS’TA BAÞLAYACAK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.