sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZLÝ GENÇLERÝN SERTÝFÝKA HEYECANI

  •  7 Aðustos 2023 Pazartesi 15:34

Mersin’de Akdeniz Belediyesinin ücretsiz sunduðu Autocad, 3D Max, web tasarým, grafik tasarým, bilgisayar iþletmenliði ve muhasebe kurslarýný alan gençler; Mersin Ýþ-Kur Ýl Müdürlüðü liderleri tarafýndan verilen ’Ýþ Kulübü Eðitimi’ni de baþarýyla tamamlayýp sertifikalarýný aldý.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðüne baðlý Proje Eðitim ve Uygulama Merkezinde sertifika heyecaný yaþandý. Proje Eðitim Merkezinde Autocad, 3D Max, web tasarým, grafik tasarým, bilgisayar iþletmenliði ve muhasebe gibi farklý alanlarda ücretsiz saðlanan meslek kurslarýna katýlan gençler, Akdeniz Belediyesi ile Mersin Ýþ-Kur Ýl Müdürlüðü tarafýndan ücretsiz verilen ’Ýþ Kulübü Eðitimi’ni baþarýyla tamamlayýp katýlým sertifikalarýný törenle teslim aldý.

“Ýstihdam hedefimizin üzerine çýktýk”

Törende söz alan Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürü Ali Uçar, programý 2 yýldýr sürdürdüklerini belirterek Ýþ-Kur’un desteðiyle gençlere hem meslek edindirdiklerini hem de istihdama kazandýrdýklarýný vurguladý. Uçar; “Çukurova Kalkýnma Ajansý destekli baþladýðýmýz eðitimlerimize üçüncü grup öðrencilerimizi aldýk. Bugün alacaðýnýz iþ kulübü eðitimi sertifikalarý hakikaten deðerli. Bazen bir belgeyi, sadece almýþ olmak için almamalýyýz. Çünkü eðitimler sonrasýnda bizi geliþtiren, meslek hayatýmýza da yön verebilecek bu belgeler çok deðerli. Akdeniz Belediyesi olarak hedeflediðimiz istihdam rakamlarýnýn da üzerine çýktýk. Gençlerimizin de bundan sonraki hayatýnýz ve hedeflerinizde bunun farkýnda olmanýzý istiyoruz” dedi.

Paylaþ :
POS CÝHAZLARIYLA YAPILAN TAHSÝLATLAR MALÝYE’NÝN RADARINDA!
MERSÝN’DE SAHTE ZEYTÝNYAÐI OPERASYONU, 6 TONDAN FAZLA ÜRÜN ELE GEÇÝRÝLDÝ
AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK
MÝLLÝ OKÇUMUZ METE GAZOZ, AVRUPA ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.