sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE CAN DOSTLARA ÖZEL ETKÝNLÝK

  •  5 Nisan 2023 Çarþamba 09:25

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, “4 Nisan Dünya Sokak Hayvanlarý Günü” dolayýsýyla ‘Bir Kap Su, Bir Kap Mama’ çaðrýsýyla, sokakta yaþayan can dostlarý için farkýndalýk oluþturmak amacýyla özel bir etkinliðe imza attý.

Akdeniz Belediyesi tarafýndan Millet Bahçesi içinde Mersin'e ilk kez kazandýrýlan sokak hayvanlarý kýsýrlaþtýrma kliniðinde gerçekleþen etkinlikte, Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, klinik görevlileri, gönüllüler ve hayvan severlerle buluþtu. Kýsýrlaþtýrma veya tedavi için kliniðe getirilen veya bölgeyi yuva edinen can dostlarýyla yakýndan ilgilenen Baþkan Gültak, mama ve su vererek onlarý elleriyle besledi.

Mersin merkez ilçe belediyeleri içinde sokak hayvanlarýnýn ihtiyaçlarýný gideren, kýsýrlaþtýrma ünitesi olan ve ameliyat sonrasý da can dostlarýnýn bakýmýnýn yapýldýðý tek ünitenin Akdeniz Belediyesinin hizmete açtýðýný vurgulayan Gültak, "Özellikle Akdeniz ilçemizde kýsýrlaþtýrma konusunda çok yoðun bir talep alýyoruz. Veterinerlerimiz, gönüllü çalýþanlarýmýz ve sivil toplum kuruluþlarýmýzla iþbirliði içinde bu hizmeti veriyoruz. Sokakta yaþayan can dostlarýmýzý sadece 1 gün deðil, her gün koruyor, besliyor ve kýsýrlaþtýrýyoruz. Mersin merkezde bu hizmeti yapan da sadece biziz. Lütfen evlerimizin önüne, sokaklarýmýza her gün su ve mama býrakalým, onlarý aç býrakmayalým. Özellikle de çocuklarýmýza hayvan sevgisini mutlaka aþýlayalým” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE TURFANDA KÝRAZ HASADI BAÞLADI
SOSYAL GÜVENLÝK KURUMU’NUN GERÝ ÖDEME LÝSTESÝNE 47 ÝLAÇ DAHA EKLENDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.