sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

156 YARALI DAHA GEMÝYLE MERSÝN’E GETÝRÝLDÝ

  •  9 Þubat 2023 Perþembe 10:16

Kahramanmaraþ merkezli depremlerde yaralanan 156 depremzede, Milli Savunma Bakanlýðýna baðlý TCG Ýskenderun gemisi ile bugün akþam saatlerinde Mersin’e getirildi.

Merkez üssü Kahramanmaraþ olan ve 10 ilde yýkýmlara yol açan depremlerde arama ve kurtarma çalýþmalarý devam ederken, en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da enkazdan çýkarýlan yaralýlar askeri gemiyle Mersin'e taþýnýyor. Dün 95 yaralýyý Mersin'e getiren TCG Ýskenderun gemisi, depremzedeleri indirdikten sonra gece geç saatlerde tekrar Ýskenderun Limaný'na gÝtti.

TCG Ýskenderun gemisi, Ýskenderun'dan aldýðý 156 yaralý ve 43 refakatçi ile birlikte bugün akþam saatlerinde Mersin Limaný içerisindeki Akdeniz Bölge Komutanlýðý rýhtýmýna demirledi. Gemideki yaralýlar, yine sedyelerle hazýr bekleyen ambulanslara taþýndý. Baþta Mersin Þehir Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi olmak üzere Toros Devlet Hastanesi, Mersin Üniversitesi Hastanesi ve kentteki tüm özel hastanelerin ambulanslarý, yaralý depremzedeleri hýzla hastanelere taþýdý. Yaralýlarýn gemiden indirilmeleri sýrasýnda askerler de saðlýk görevlilerine yardýmcý oldu.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.