sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

PANÝK ANLARI KAMERADA

  •  6 Þubat 2023 Pazartesi 09:21

Kahramanmaraþ’ta meydana gelen 7.4 büyüklüðündeki deprem, Mersin’de de þiddetli hissedildi.

Merkez üssü Pazarcýk olan 7.4 büyüklüðündeki depremin þiddetli hissedildiði illerden biri de Mersin oldu. Depreme uykuda yakalanan vatandaþlar panik halinde yataklarýndan fýrlarken, en çok çocuklar korktu. Mersin'deki bir evde yaþanan korku dolu anlar cep telefonu kamerasýna yansýdý. Deprem anýnda evin içinde çekilen görüntülerde, çocuklarýn panik halinde odalarýnýn kapýlarýna çýktýðý görülürken, ev sakinlerinin yaþadýðý korku görüntülere yansýdý.

Vatandaþlar depremle birlikte etkili olan yaðmura raðmen evlerinden sokaða indi. Kimi vatandaþlar da güvenli olacaðýný düþündükleri araçlarýna sýðýndý. Deprem Mersin kent merkezi ile birlikte Tarsus, Erdemli, Mezitli, Silifke, Mut ilçelerinde de kuvvetli þekilde hissedildi.

Mersin'de okullar tatil edildi

Öte yandan Mersin Valiliði, il genelinde bugün eðitim ve öðretime 1 gün süreyle ara verildiðini duyurdu.

Mersin Valiliðinin resmi sosyal medya hesabýndan, Vali Ali Hamza Pehlivan tarafýndan yapýlan açýklamada, il genelinde 6 Þubat Pazartesi günü eðitim ve öðretime 1 gün ara verildiði ve okullarýn tatil edildiði belirtilerek, "Ayrýca, kamu kurumlarýnda çalýþan hamile ve engelli personelimiz ile 10 yaþ ve daha küçük yaþta çocuk sahibi olan kadýn personelimiz idari izinli sayýlacaktýr" denildi.

"Depremde Mersin'de olumsuzluk yaþanmadý"

Pehlivan, bu sabah yaþanan depremle ilgili olarak ise, "Kahramanmaraþ Pazarcýk'ta meydana gelen deprem, Mersin ilimizde de hissedilmiþtir. Çok geçmiþ olsun. Ýlimiz genelinde þu ana kadar tespit edilen veya bildirilen can ve mal kaybý bulunmamaktadýr. Ekiplerimiz tarafýndan tarama çalýþmalarý devam etmektedir" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
HÜKÜMLÜLER ORMAN FAALÝYETLERÝNDE ÇALIÞACAK
MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ÞENLÝKLERÝ BAÞLADI
ANCELOTTÝ, AYLARCA FORMA VERMEDÝÐÝ ARDA’YI ÞÝMDÝ YERE GÖÐE SIÐDIRAMIYOR: TOP ONA AÞIK

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.