MERSÝN’DE ÝKÝ ÝÞ YERÝNDE YANGIN

Mersin’in Mut ilçesinde, tadilat yapýlan bir dinlenme tesisi ile bir kasap dükkanýnda çýkan yangýn itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Mersin'in Mut ilçesinde, tadilat yapýlan bir dinlenme tesisi ile bir kasap dükkanýnda çýkan yangýn itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Ýlk yangýn, ilçeye baðlý Yapýntý Mahallesi'nde tadilatta olan dinlenme tesisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangýn çýktý.
Ýhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangýn kontrol altýna alýndý. Yangýnda, tesisin restoran kýsmý kullanýlamaz hale geldi.
Ýkinci yangýn ise Pýnarbaþý Mahallesi Atatürk Bulvarý üzerindeki kasap dükkanýnda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayý yangýn çýktý. Ýhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangýn kýsa sürede kontrol altýna alýndý. Can kaybý olmazken maddi hasar meydana geldi.
Yangýnlarla inceleme baþlatýldý.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2025 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA