sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BARIÞ PARKURU ÝÇÝN WOWSA’YA BAÞVURU YAPILDI

  •  23 Aralýk 2020 Çarþamba 08:14

Mersin ve KKTC arasýndaki yüzme parkurunun dünya genelinde tanýnmasý ve resmiyet kazanmasý amacýyla Hacettepe Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneði, Dünya Açýk Su Birliðine (World Open Water Association) baþvuru yaptý.

Barýþ Parkuru olarak adlandýrýlan yüzme parkuru için Mersin Yeniþehir Belediyesi yapýlan organizasyonlara destek vermiþ ve Ekim ayýnda solo þekilde ilk kez yapýlan geçiþ denemesini organize etmiþti.

Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit, Mersin ve Kuzey Kýbrýs Türk Cumhuriyeti (KKTC) arasýnda bir yüzme parkuru oluþturmak ve uluslararasý yüzücüleri bu parkura çekmek gibi önemli bir hedefleri olduðunu sürekli dile getirmiþti. Hacettepe Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneði tarafýndan Barýþ Parkurunda düzenlenen Barýþ'a Kulaç At yüzme geçiþlerine sponsor olan Yeniþehir Belediyesi, bu yýl da milli yüzücü Emre Seven tarafýndan gerçekleþtirilen Mersin-Kýbrýs Solo Yüzme Geçiþ Denemesini organize etmiþti. Emre Seven, 70 kilometre uzunluðundaki parkuru kötü hava koþullarý nedeniyle tamamlayamasa da deneme ulusal ve uluslararasý anlamda ses getirmiþti.

Paylaþ :
FED, FAÝZ ORANINI DÖRT YIL ARADAN SONRA ÝNDÝRDÝ
120 bin TL’lik telefon nöbeti! Geceden kuyruða girdiler
ÞEHÝR TÝYATROSU YENÝ SEZONDA 12 ESERÝ SANATSEVERLERLE BULUÞTURACAK
HATAYSPOR, BODRUM FK MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.