sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Narin’in köyü ile ilgili korkunç gerçek! 15 çocuðun ölümü soruþturmaya dahil edildi

  •  21 Eylül 2024 Cumartesi 13:07

Diyarbakýr’da 8 yaþýndaki Narin Güran’ýn katledildiði Tavþantepe Köyünde bugüne kadar 15 çocuðun öldüðü ve bu çocuklarýn 9’unun Narin’in akrabalarý olduðu ortaya çýktý. Geçmiþ yýllarda yaþanan bu ölümlerin hepsi Narin Güran cinayeti soruþturmasý kapsamýnda incelenecek.

Türkiye'nin konuþtuðu Narin Güran cinayetinin ardýndan tüm gözler Baðlar'daki Tavþantepe Köyü'ndeydi. Köyde son yýllarda ölen 15 çocuktan 9'unun Narin'in akrabalarýndan olduðu ortaya çýktý. Narin'in ardýndan adeta ölüm sessizliðine bürünen ve 1 aydýr ülke gündeminde olan Tavþantepe Köyü'nde geçmiþ yýllarda gerçekleþen çocuk ölümlerinin Narin Güran cinayeti soruþturmasý kapsamýnda inceleneceði öðrenildi.

NARÝN'ÝN AÝLESÝNDEN ÖLEN DÝÐER ÇOCUKLAR

Sabah'ýn haberine göre; Narin'in ablasý T.G. 2019'da 5 yaþýnda öldü,Narin'in annesinin hala torunu olan ikizler A.A ve Y. A., 1 yaþýndayken 5 gün arayla öldü, Narin'in anneannesinin kardeþinin çocuklarý H.S.(3) ile F. S.(4) ayný gün öldü, Narin'in annesinin amca çocuðu F. Ç ile M.Ç. de 2 yaþýnda hayatýný kaybetti, Narin'in annesinin teyze torunu H.Y. 5 aylýkken öldü, Savaþ Güran'ýn (22) da 15 yaþýndaki bir çocuk tarafýndan pamuk tarlasýnda silahla öldürüldüðü iddia edildi.

 

KÖYDEKÝ GÜRAN AÝLESÝ DIÞINDAKÝ ÇOCUK ÖLÜMLERÝ

Diðer çocuk ölümleri ise þöyle: F. D. / (18 günlükken ölmüþ) Doðum Tarihi: 21 Ocak 1995 / Ölüm Tarihi: 8 Þubat 1995, M. B. / (Erkek, 1 yaþýnda ölmüþ) Doðum Tarihi: 30 Haziran 2011 / 23 Ekim 2012, S. D. / (Kýz, 1 yaþýnda ölmüþ) Doðum Tarihi:16 Aralýk 1985 / Ölüm Tarihi: 15 Ocak 1986, Þ. D / (Erkek, 2 yaþýnda ölmüþ) Doðum Tarihi:16 Eylül 1999 / Ölüm Tarihi: 2 Mart 2001, Þ.K. / (Erkek, 9 yaþýnda ölmüþ) Doðum Tarihi: 16 Þubat 2000 / Ölüm Tarihi: 10 Ocak 2009, Z. T. / (Erkek, 12 yaþýnda ölmüþ) Doðum Tarihi: 10 Mayýs 1989 Ölüm Tarihi: 31 Mayýs 2001

 

NARÝN SORUÞTURMASINA DAHÝL EDÝLDÝ

15 çocuk ölümünün Narin Güran soruþturmasý kapsamýnda inceleneceði ifade ediliyor.

 

ADLÝ TIP KURUMU RAPORU: NARÝN KAYBOLDUÐU GÜN ÖLDÜ

Adli Týp 1. Ýhtisas Kurulu, 21 Aðustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Diyarbakýr'ýn Baðlar ilçesinin Tavþantepe Mahallesi'ndeki dere yataðýnda cansýz bedeni bulunan Narin Güran'a iliþkin adli belgeler ile otopsi raporu deðerlendirilerek hazýrladýðý raporu Diyarbakýr Cumhuriyet Baþsavcýlýðýna gönderdi. Raporda, "mevcut verilerle Narin Güran'ýn cinsel saldýrýya maruz kalýp kalmadýðý hususunda týbben deðerlendirme yapýlamadýðý", kýz çocuðunun ölümünün kaybolduðu tarih olan 21 Aðustos'ta meydana geldiði belirtildi.

 

BACAÐI, ÖLÜM SONRASI HAYVANLAR TARAFINDAN KOPARILDI

Sol diz altýndan bacaðýn kopmasýna neden olan travmanýn, ölüm sonrasý hayvanlar tarafýndan oluþturulmuþ nitelikte olduðu aktarýlan raporda, "Çocuðun ölümünün aðýz burun kapanmasý ve boyuna basý sonucu oksijensiz býrakýlmasýna baðlý meydana gelmiþ olduðu, oy birliði ile mütalaa edilmiþtir." ifadesine yer verildi.

 

AÐABEYÝNÝN DÝÞ ÝZLERÝ ÝLE ÝLGÝLÝ ÝNCELEME DEVAM EDÝYOR

Narin Güran'ýn abisi Enes Güran'ýn kolundaki diþ izleriyle ilgili inceleme yapan Adli Týp 2. Ýhtisas Kurulunun mütalaasýnýn da yarýn çýkmasý bekleniyor.

Paylaþ :
Ekonomi çevreleri bu geziye odaklandý
ÇOCUKLAR, GÖNÜLLÜLERLE BERABER ORMANLIK ALANDA ÇÖP TOPLADI
TEKNOFEST DRONE ÞAMPÝYONASI MERSÝN’DE BAÞLADI
Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - Bodrum FK: 1

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.