sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

Özel’in "mafya" suçlamasýna Soylu’dan yanýt: Sen önce ayaðýnýn, burnunun nasýl kýrýldýðýný anlat

  •  18 Eylül 2024 Çarþamba 08:58

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel, Balýkesir’de yaptýðý konuþmada mafya örgütlerinin önünün açýlmasýna iliþkin isim vermeden eski Ýçiþleri Bakaný Süleyman Soylu’yu hedef almýþtý. Özel’e yanýt veren Soylu "Sen önce ayaðýnýn nasýl kýrýldýðýný anlat ya da daha önce burnunun nasýl kýrýldýðýný anlat" ifadelerini kullandý.

CHP Genel Baþkaný Özgür Özel, Balýkesir'de yaptýðý bir konuþmada isim vermeden eski Ýçiþleri Bakaný ve AK Parti Ýstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'yu hedef almýþtý.

 

Özel "Türkiye'de mafya örgütlerinin önünü açanlarýn, iliþki kuranlarýn, kol kola girenlerin Ýçiþleri Bakanlýðý yaptýðý, o görevden alýnýp, Ýçiþleri Komisyon Baþkanlýðý yaptýðý, halen daha bu ülkede suç örgütlerinin cirit attýðý bir düzen var. Bu düzeni de deðiþtirecek olan yine sizlersiniz, size güveniyoruz. Biz CHP olarak bundan sonra hepinizin yüzünü güldüreceðiz" ifadelerini kullanmýþtý.

 

SOYLU: CHP GENEL BAÞKANLIÐINI SEVÝYENE ÝNDÝRME

Eski Ýçiþleri Bakaný ve AK Parti Ýstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Özel'in açýklamalarýnýn ardýndan sosyal medya üzerinden bir paylaþým yaptý. Soylu açýklamasýnda þu ifadeleri kullandý:

"CHP'nin sistematik iftiralarýyla asýlan Adnan Menderes'in ölüm yýl dönümünde CHP Baþkaný Özgür Özel'e de ancak böyle bir iftira yakýþýrdý. Sen önce ayaðýnýn nasýl kýrýldýðýný anlat. Ya da daha önce burnunun nasýl kýrýldýðýný anlat.

Sonra da Savcý Selim Kiraz'ý katleden DHKP-C'nin örgüt yöneticiliðinden hükümlü terörist Selçuk Kozaðaçlý'ya nasýl kefil olduðunu ve katil arkadaþýný anlat… Ayýptýr CHP Genel Baþkanlýðýný seviyene indirme…"

Paylaþ :
FED, FAÝZ ORANINI DÖRT YIL ARADAN SONRA ÝNDÝRDÝ
120 bin TL’lik telefon nöbeti! Geceden kuyruða girdiler
ÞEHÝR TÝYATROSU YENÝ SEZONDA 12 ESERÝ SANATSEVERLERLE BULUÞTURACAK
HATAYSPOR, BODRUM FK MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.