sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÇALINTI OTOMOBÝLLERÝ SURÝYE VE IRAK’A GÖTÜREN ÞEBEKE ÇÖKERTÝLDÝ

  •  4 Eylül 2024 Çarþamba 11:52

Mersin'de yurt dýþýndan çalýnan otomobilleri transit olarak Türkiye üzerinden Suriye ve Irak'a götüren 6 þüpheli yakalandý. Toplam 14 araca el konuldu ve araçlarýn piyasa deðeri 50 milyon TL olarak belirlendi.

 

 

 

MERSÝN'de piyasa deðeri 50 milyon lira olan yurt dýþýndan çalýnan otomobilleri transit olarak Türkiye üzerinden Suriye ve Irak'a götürdüðü tespit edilen 6 þüpheli yakalandý.

Kaçakçýlýk ve Organize Suçlarla Mücadele ile Deniz Limaný Þube müdürlükleri ekipleri ve Emniyet Genel Müdürlüðü Interpol-Europol Daire Baþkanlýðý ile Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçýlýk ve Ýstihbarat Müdürlüðü ekipleri, yurt dýþýndaki çalýntý araçlarýn transit olarak Türkiye üzerinden Suriye ve Irak'a götürüldüðü bilgisiyle çalýþma baþlattý. Bu kapsamda, Mersin Liman sahasýnda bulunan konteynerlerdeki ikinci el araçlarla ilgili Interpol veri tabanýndan yapýlan sorgulamalarda 11 aracýn çalýntý olduðu tespit edildi. Çalýntý kaydý olan 11 ve ayný þekilde transit rejimlerine aykýrý olarak liman sahasýna býrakýlan 3 araç olmak üzere toplam 14 araca el konuldu. Araçlarýn piyasa deðerinin yaklaþýk 50 milyon Türk lirasý olduðu tespit edildi. Olayla ilgi 6 þüpheli gözaltýna alýndý.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
Düðünde gelin ve damada beþi bir yerde altýn yerine beþi bir yerde sebze tohumu takýldý
BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, MERSÝNLÝLERÝ KÜLTÜR SANATLA BULUÞTURMAYA DEVAM EDÝYOR
Halat üzerinde 15 Temmuz Köprüsü’nü geçen atleti vatandaþlar ilgiyle izledi

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.