sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KAHVE ÝÇMEYE ÇAÐIRIP, ALTINLARI ÝÇÝN SOPAYLA DÖVEREK ÖLDÜRMÜÞ

  •  4 Eylül 2024 Çarþamba 10:06

Hatay'ýn Ýskenderun ilçesinde altýnlarý için komþusunu öldüren þahsýn, 40 yaþýndaki Reþa'yý kahve içmeye davet edip, ardýndan sopayla döverek öldürdüðü ve ziynet eþyalarýný çaldýðý ortaya çýktý.

Ýskenderun'da 26 Aðustos tarihinde 40 yaþýndaki Reþa Zeyn için yapýlan kayýp müracaatý üzerine polis ekipleri konuyla ilgili çalýþma baþlatmýþ ve yapýlan çalýþmalarda; olayýn þüphelisi 28 yaþýndaki Hani Kurdi'nin kayýp olarak aranan kadýný kendi ikametine götürüp, kafa kýsmýna tahta sopa ile vurarak öldürdüðü tespit edilmiþti. Olayýn þüphelisinin, maktulün üzerinde bulunan 3 adet burma bilezik, 1 adet bilezik, 1 adet bileklik, 1 adet kolye, üzerinde kan izi bulunan 3 adet yüzük ve 5 adet küpesini alarak, örtüye sardýðý cesedi Modernevler Mahallesi otoban altý maden ocaðý mevkisinde yol kenarýndaki kanala attýðý belirlendi. Olayý gerçekleþtiren Kurdi, çýkarýldýðý mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmiþti. Komþusu tarafýndan öldürülen kadýnýn 21 yaþýndaki oðlu Halit Humsa, yaþanan feci olayla ilgili bildiklerini anlattý. Annesinin katilini bulan emniyet ekiplerine teþekkür eden Humsa, komþularýnýn annesini kahveye çaðýrdýðýný ve ardýndan altýnlar için sopayla döverek öldürdüðünü söyledi.

 

“Komþunun oðlu, annesi evde olmadýðý zaman anneme mesaj atýyor ve 'gel kahve içelim' diyor”

Komþusu tarafýndan dövülerek öldürülen Reþa Zeyn'in 21 yaþýndaki oðlu Halit Humsa, annesinin telefonunda komþudan gelen 'kahve içelim' mesajýna rastladýklarýný belirterek “Annemin komþusu, sürekli gidip geliyor onlarýn yanýna. Komþunun oðlu, annesi evde olmadýðý zaman anneme mesaj atýyor ve 'gel kahve içelim' diyor. Annem de gidiyor, kapýdan içeri girer girmez darbe yemiþ kafasýndan. Annemi altýnlar için boðmuþ, 3 gün sonra zaten bulduk cansýz bedenini. Motorla boþ araziye atýp kaçýyor, biz de annemi 3 gün sonra bulduk. 26 Aðustos'ta kayboldu, 28 Aðustos'ta bulduk. Çok teþekkür ederim polislerden, Allah razý olsun yani onlar zaten olmasaydý hiçbir haber alamazdýk” þeklinde konuþtu. 

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
Düðünde gelin ve damada beþi bir yerde altýn yerine beþi bir yerde sebze tohumu takýldý
BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, MERSÝNLÝLERÝ KÜLTÜR SANATLA BULUÞTURMAYA DEVAM EDÝYOR
Halat üzerinde 15 Temmuz Köprüsü’nü geçen atleti vatandaþlar ilgiyle izledi

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.