sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

NARÝN’ÝN ANNENÝSÝNÝN SÖZLERÝ KAFALARI KARIÞTIRDI

  •  4 Eylül 2024 Çarþamba 09:05

Diyarbakýr'da iki hafta önce kaybolan Narin Güran'ý arama çalýþmalarý devam ederken, annenin yaptýðý açýklama kafalarý karýþtýrdý. Narin'i son kez evin etrafýnda amcasý ile birlikte gördüðünü söyleyen anne, güvenlik güçlerine ilk baþta görmediðini söylediðini daha sonra gördüðünü belirttiðini ifade etti.
Diyarbakýr'ýn Baðlar ilçesinde 14 gün önce kaybolan Narin'in annesinin gazetecilere yaptýðý açýkalmadaki çeliþkili ifadeleri dikkat çekti. Narin'in son olarak evin etrafýnda amcasý ile birlikte gördüðünü söyleyen anne, polis ve jandarmalara ise ilk baþta görmediðini söylediðini, daha sonra tam tersi konuþtuðunu kaydetti.

NARÝN'ÝN ANNESÝNDEN ÇELÝÞKÝLÝ SÖZLER
Diyarbakýr'ýn Baðlar ilçesinde Kur'an kursundan çýktýktan sonra kayýplara karýþan 8 yaþýndaki Narin Güran'dan hala bir haber alýnamadý. Ekipler 14 gündür arama çalýþmalarýna devam ederken, annenin gazetecilere yaptýðý açýklama kafalarý karýþtýrdý.

"MUHTAR AMCASIYLA BÝRLÝKTE OTURUYORLARDI"
"Erkekler o gün köyde deðilmiþ ya muhtar saat 06.30'da köyde görülmüþ, sizden biri gördü mü?" sorusuna anne Yüksel Güran çeliþkili ifadeler verdi. Güran þunlarý söyledi: "Hayýr ben muhtarý gördüm. Saat kaç bilmiyorum, ben aþaðýya gittim þartelimi kapattým, baktým muhtar amcasýyla birlikte orada oturuyorlar. Evinde oradaydýlar. Muhtar tarlaya gidiyor, çiftçidir üstü baþý her zaman çamur.

JANDARMAYA ÝLK BAÞTA "GÖRMEDÝM" DEMÝÞ
Jandarmaya da dedim, ben ilk baþta hatýrlamadým. Sonra dýþarý çýktým, aklým baþýmda olmadýðýný söyleyip gördüðümü söyledim. Narin'i 6.30'da amcasýnýn yanýnda gördüm. Dinomomu açýp sonra balkonumu yýkadým."

ÇARPICI ÝDDÝA: ARAÇTAN ALINAN ÖRNEKLER KAN, ÝDRAR VE KUSMUK
Amcanýn gözaltý sürecinde arabasýnýn þoför koltuðundan örnekler alýnmýþ ve bu örneklerin Narin'in kýyafetlerindeki DNA örnekleriyle eþleþtiði belirtilmiþti. Gazeteci Özlem Gürses, alýnan örneklerle ilgili çarpýcý bir iddiada bulundu. Gürses, örneklerin kan dokusu, idrar ve kusmuk olduðunu iddia etti.

NARÝN ÝÇÝN ÖZEL EKÝP ÇALIÞMASINI SÜRDÜRÜYOR
Narin'i arama çalýþmalarýnýn 14'üncü gününde, jandarma tarafýndan oluþturulan Diyarbakýr'daki özel ekiple, Ankara'dan gelen özel ekip, koordineli bir þekilde çalýþmasýný sürdürdü. Ekip, mahallenin içinde ve çevresinde çalýþmalarýný sürdürüyor. Ekiplerin bugüne kadar yaptýðý çalýþmalarda mahallenin çevresi 8 kez arandý. Ancak Narin'e dair bir ize rastlanmadý. Mahallenin giriþ ve çýkýþlarýnda jandarma ekipleri, araçlarýn plakalarýný ve sürücülerinin kimliklerini kayýt altýna alarak, arama çalýþmalarýný sürdürüyor.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
Düðünde gelin ve damada beþi bir yerde altýn yerine beþi bir yerde sebze tohumu takýldý
BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, MERSÝNLÝLERÝ KÜLTÜR SANATLA BULUÞTURMAYA DEVAM EDÝYOR
Halat üzerinde 15 Temmuz Köprüsü’nü geçen atleti vatandaþlar ilgiyle izledi

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.