sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÞEYMA SUBAÞI’DAN BOMBA ÝTÝRAF: YÝNE AÞIK OLDUM

  •  25 Temmuz 2024 Perþembe 09:42

Geçtiðimiz haftalarda adý futbolcu Barýþ Alper Yýlmaz ile anýlan Þeyma Subaþý, isim vermeden aþýk olduðunu itiraf etti. Çok mutlu olduðunu söyleyen Subaþý "Hala hissedecek çok þey var. En tatlý zaman her yerde hissediyorum" dedi.

Geçtiðimiz haftalarda adý futbolcu Barýþ Alper Yýlmaz ile anýlan Þeyma Subaþý, isim vermeden aþýk olduðunu itiraf etti. Çok mutlu olduðunu söyleyen Subaþý "Hala hissedecek çok þey var. En tatlý zaman her yerde hissediyorum" dedi.

 

Acun Ilýcalý'dan boþandýktan sonra yýllarca aþk yaþadýðý Mýsýrlý iþ insaný Meedo ile evlenen Þeyma Subaþý'nýn mutluluðu kýsa sürmüþtü. Evlendikten kýsa bir süre sonra boþanan Subaþý, özel hayatýyla gündeme gelmeye devam ediyor. Adý son olarak futbolcu Barýþ Alper Yýlmaz ile anýlan ünlü isimden bir aþk itirafý geldi.

 

YENÝ AÞKI MERAK EDÝLDÝ

Instagram hesabýndan bir videosunu yayýnlayarak itirafta bulunan Þeyma Subaþý "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aþýk oldum. LOL. Ve neredeyse düþünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mý? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hala hissedecek çok þey var. En tatlý zaman her yerde hissediyorum" ifadelerini kullandý.

 

BARIÞ ALPER YILMAZ'LA EÐLENDÝÐÝ ÝDDÝASI

Þeyma Subaþý'nýn aþýk olduðu ismin kim olduðu ise merak konusu oldu. Þeyma Subaþý son olarak milli futbolcu Barýþ Alper Yýlmaz ile anýlmýþtý. Yýlmaz'ýn yakýn arkadaþlarýyla kaldýðý lüks otelde Þeyma Subaþý'yý aðýrladýðý, ikilinin ilerleyen dakikalarda samimi þekilde eðlendiði iddia edilmiþti.

ACUN ILICALI ÝLE EVLENDÝÐÝ YERE GÝTMÝÞTÝ

Paylaþýmlarýyla sýk sýk adýndan söz ettiren Þeyma Subaþý, geçtiðimiz günlerde 7 yýl önce Acun Ilýcalý ile Fransa, St. Tropez'de nikahýnýn kýyýldýðý yerde poz vererek "Buraya geri döndüðümde biraz duygusallaþtým çünkü 7 yýl önce burada evlenmiþtim" notuyla paylaþmýþtý .

Paylaþ :
Milyonlarca çalýþan emekliyi ilgilendiren haber! Genel saðlýk sigortasý primi gündemde
DOÐU AKDENÝZ’DE HAVA SICAKLIKLARI 6 ÝLA 12 DERECE AZALACAK
Ýlk defa düzenlenen insansýz deniz aracý yarýþmasý otonom sürüþleriyle tamamlandý
MERSÝN SPOR KULÜBÜ, LÝGDEKÝ ÝKÝNCÝ GALÝBÝYETÝNÝ ALDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.