sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SÖKE KAÐIT FABRÝKASI YANGININDA UMUTLAR TÜKENÝYOR

  •  15 Temmuz 2024 Pazartesi 13:14

Söke Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Kipaþ Kaðýt Fabrikasý’nda 3 gün önce baþlayan yangýn ekiplerin havadan ve karadan müdahalesine raðmen halen devam ediyor.

Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Kipaþ Kaðýt Fabrikasý'nda 3 gün önce baþlayan yangýn ekiplerin havadan ve karadan müdahalesine raðmen halen devam ediyor.

Fabrikadaki tüm alanlara sýçrayan yangýn bütün bölgeyi olumsuz etkilerken, dronla çekilen görüntüler felaketin boyutunu ortaya koyuyor.

 

Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Kipaþ Kaðýt Fabrikasý'nda 12 Temmuz Cuma günü saat 17.15 sýralarýnda çýkan yangýnda felaketin boyutu her geçen gün artýyor. Ýtfaiye ekiplerinin yaný sýra iþ makineleri ile de müdahale edilen yangýnýn ilerlemesi bir türlü durdurulamayýnca yangýn fabrikadaki tüm alanlara sýçradý.

Ekiplerin yaklaþýk 240 bin metrekare alanda depolanmýþ olan kaðýt balyalarýna saran yangýný söndürme çalýþmalarý devam ederken, felaketin yanan kaðýtlarýndan rüzgarla diðer bölgelere uçarak yeni bir yangýn çýkarmasýndan dolayý büyüdüðü belirtildi.

 

Aydýn ve çevre illerin yaný sýra 23 ilden gelen takviye ekiplerle yangýný söndürme çalýþmalarý devam ederken, fabrikada þu an itibarýyla yanmamýþ bir alan kalmadýðý öðrenildi. Bazý bölgelerde yangýn kendi haline býrakýlýrken bazý bölgelerde söndürme ve ayýklama çalýþmalarý devam ediyor.

Paylaþ :
ÝÞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NÜN TAHMÝNLERÝ VAR!
ÝSTANBUL’DA, AFRÝKA’YI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER!
3O YILDIR TOPLADIÐI YAKLAÞIK 200 YILLIK EÞYALARI BAHÇESÝNDE SERGÝLÝYOR
BERKE DÝKÝÞÇÝOÐLU, TÜRKÝYE KAYKAY ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.