sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

CUMHURBAÞKANI ERDOÐAN, ERKEN SEÇÝME KAPILARINI KAPATTI: HERKES PLANINI BUNA GÖRE YAPSIN

  •  3 Temmuz 2024 Çarþamba 08:11

Cumhurbaþkaný Erdoðan Kabine sonrasý yaptýðý açýklamada, CHP lideri Özgür Özel’in sýk sýk dile getirdiði "erken seçim" konusuna kapýlarý kapattý.

Cumhurbaþkaný Erdoðan Kabine sonrasý yaptýðý açýklamada, CHP lideri Özgür Özel'in sýk sýk dile getirdiði "erken seçim" konusuna kapýlarý kapattý. Erdoðan, "Türkiye son 1 yýlýný seçim gündemiyle geçirmiþken bölgemizde her gün yeni bir kriz, çatýþma patlak verirken, milletimizin çözülmesi gereken meseleleri varken muhalefetin buna meyletmesi doðru deðildir. Ýþ dünyasýndan siyasetçisine, esnafýndan memuruna, ev hanýmýndan öðrencisine kadar herkes planýný programýný buna göre yapmalýdýr." dedi.
Kabine toplantýsý sonra açýklama yapan Cumhurbaþkaný Erdoðan, erken seçim konusunda net konuþtu. Erken seçim olmayacaðýný belirten Erdoðan, "Türkiye son 1 yýlýný seçim gündemiyle geçirmiþken bölgemizde her gün yeni bir kriz, çatýþma patlak verirken, milletimizin çözülmesi gereken meselesi varken muhalefetin buna meyletmesi doðru deðildir. Ýþ dünyasýndan siyasetçisine, esnafýndan memuruna, ev hanýmýndan öðrencisine kadar herkes planýný programýný buna göre yapmalýdýr." ifadelerini kullandý.

ERDOÐAN'DAN ERKEN SEÇÝMLE ÝLGÝLÝ NET MESAJ
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan Kabine toplantýsý sonrasý kameralar karþýsýna geçerek açýklamalarda bulundu. Erdoðan, özellikle CHP Genel Baþkaný Özgür Özel'in sýk sýk dile getirdiði "erken seçim" çaðrýsýyla ilgili net konuþtu. Erken seçime kapýlarý kapatan Erdoðan, herkesin planýný buna göre yapmasýný istedi.

"MÝLLETÝMÝZ SON SÖZÜNÜ SÖYLEDÝ"
Cumhurbaþkaný Erdoðan þunlarý söyledi: "14-28 Mayýs'ta yasama ve yürütmede son sözünü söyleyen milletimiz 31 Mart'ta da yerel yönetimlerde kimleri baþýnda görmek istediðini belirtmiþtir. Seçimler elbette demokrasinin bayramý, þölen günüdür. Tarihimizde sandýkta tezahür eden iradeyi yok sayanlarýn olduðu da ülkemizin bir gerçeðidir. Kimi zaman sandýðýn itibarýna gölge düþürerek yaptýlar, kimi zaman seçmene hürmetsizlik ederek yaptýlar.

"CUMHURBAÞKANLIÐI SÝSTEMÝNDE ERKEN SEÇÝM YOKTUR"
Son dönemde bu kibirli tavrýn, seçmen iradesinin yok sayma aymazlýðýnýn yeniden nüksettiðini görmekteyiz. Erken seçim tartýþmalarýna bu zaviyeden bakýlmasý gerektiði kanaatindeyiz. Bu tartýþmalar muhalefet cephesindeki iç savaþýn dýþa yansýmasýndan ibarettir. Cumhurbaþkanlýðý sisteminde erken seçim yoktur. Bunun yerinde seçimlerin yenilenmesi kararý alýnmasý vardýr. Hiçbir temeli olmayan bu tarz sahte gündemlerle muhalefet kendi içindeki bilek güreþini perdelemeye çalýþmaktadýr.

"HERKES PLANINI BUNA GÖRE YAPSIN"
Biz sadece ve sadece iþimize odaklanýyoruz. Türkiye son 1 yýlýný seçim gündemiyle geçirmiþken bölgemizde her gün yeni bir kriz, çatýþma patlak verirken, dünya belirsiz girdabýnda sürüklenirken, ülkemizin ve milletimizin çözülmesi gereken meselesi var iken, sýrf eski ve yeni takým arkadaþlarýna çalým atmak için bu tür þartlara meyledilmesini doðru bulmuyoruz. Ýþ dünyasýndan siyasetçisine, esnafýndan memuruna, ev hanýmýndan öðrencisine kadar herkes planýný programýný buna göre yapmalýdýr. Fuzuli gündemlerin peþine takýlmadan milletin emanetini vermeye gayret edeceðiz.

Paylaþ :
EMEKLÝLER HÝÇ ZAM ALMAYABÝLÝR!
SEL FELAKETÝYLE KARÞI KARÞIYA KALAN ÇÝFTÇÝ: "HAYATIM BOYUNCA BÖYLESÝNÝ GÖRMEDÝM"
MERSÝN’ÝN TARÝHÝ VE TURÝSTLÝK YERLERÝNÝ SANAL GERÇEKLÝK GÖZLÜÐÜYLE KEÞFEDÝYORLAR
ÝLK YARI FÝNALÝST ÝSPANYA

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.