sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE 3,9 BÜYÜKLÜÐÜNDE DEPREM MEYDANA GELDÝ

  •  27 Haziran 2024 Perþembe 08:58

Ege Denizi, Çanakkale açýklarýnda meydana gelen 4,4 büyüklüðündeki deprem sonrasý bu kez de Mersin’in Toroslar ilçesinde 3,9 büyüklüðünde deprem meydana geldi. Sarsýntý Mersin’in yaný sýra Adana, Karaman, Konya ve Niðde’de hissedildi.

Ege Denizi, Çanakkale açýklarýnda meydana gelen 4,4 büyüklüðündeki deprem sonrasý bu kez de Mersin'in Toroslar ilçesinde 3,9 büyüklüðünde deprem meydana geldi. Sarsýntý Mersin'in yaný sýra Adana, Karaman, Konya ve Niðde'de hissedildi.

 

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi açýklarýnda meydana gelen 4,4 büyüklüðündeki deprem sonrasý Mersin'in Toroslar ilçesinde de saat 23.37'de 3,9 büyüklüðünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Baþkanlýðý'ndan (AFAD) yapýlan açýklamaya göre deprem, yerin 12.6 kilometre derinliðinde meydana geldi.

ÇEVRE ÝLLERDE HÝSSEDÝLDÝ

Merkez üssü Toroslar ilçesi olan 3,9 büyüklüðündeki deprem, Mersin'in yaný sýra Adana, Karaman, Konya ve Niðde'de de hissedildi.

VALÝ PEHLÝVAN: HERHANGÝ BÝR OLUMSUZLUK BULUNMAMAKTADIR

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin'de meydana gelen 3,9 büyüklüðündeki deprem sonrasý ihbar edilen herhangi bir olumsuzluk bulunmadýðýný bildirdi. Vali Pehlivan, sosyal medya hesabý X'ten yaptýðý paylaþýmda, Toroslar ilçesinde saat 23.37'de 3,9 büyüklüðünde deprem meydana geldiðini belirterek, "Deprem nedeniyle tespit edilen, 112 Acil Çaðrý Merkezimize, AFAD'a veya güvenlik birimlerimize ihbar edilen herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadýr. Depremi hisseden vatandaþlarýmýza geçmiþ olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi, milletimizi her türlü afetten korusun" ifadelerini kullandý.

MERSÝNLÝLER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Bu arada deprem sonrasý vatandaþlar sokaklara indi, kimi vatandaþlar da yakýnlarýný arayarak durumlarýný öðrenmeye çalýþtý.

EGE DENÝZÝ DE SALLANDI

Öte yandan saat 22.50'de ise Ege Denizi, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi açýklarýnda 4,4 büyüklüðünde deprem meydana geldi. Ege Denizi'ndeki deprem ise yerin 15.3 kilometre derinliðinde meydana geldi.

Paylaþ :
EN DÜÞÜK EMEKLÝ MAAÞI NE KADAR OLACAK? ÝÞTE ÜZERÝNDE DURULAN 4 FORMÜL
CARETTA CARETTALAR MERSÝN KUMSALLARINA YUMURTA BIRAKMAYA BAÞLADI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
SON ANLAR NEFES KESTÝ! A MÝLLÝ TAKIMIMIZ, EURO 2024’TE SON 16’DA

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.