sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KORSAN TAKSÝCÝ KADIN YOLCUYU ARAÇTAN ATTI

  •  24 Haziran 2024 Pazartesi 11:35

Hem suçlu hem güçlü! Teþhircilik yapan korsan taksici kadýn yolcuyu araçtan attý

Ýstanbul'da korsan taksiye binen bir kadýn, teþhircilik yapan sürücüyle tartýþtý. Çýkan arbede sýrasýnda kadýn, sürücü tarafýndan aracýn kapýsý açýlarak akan trafiðin ortasýnda dýþarý atýldý. Gözaltýna alýnan þüpheli adli kontrol þartýyla serbest býrakýlýrken "Korsan taksicilik" suçundan 32 bin lira ceza kesildi. Kadýn ise korsan taksi kullandýðý için 2 bin lira ceza yedi.
Ýstanbul'da uygulamadan çaðýrdýðý korsan taksiye binen kadýn, teþhircilik yapan sürücüyle yaþadýðý tartýþma sonucu araçtan atýldý. Ezilme tehlikesi yaþayan kadýnýn o anlarý kameralara yansýdý.

ARACA BÝNEN KADINLA SOHBET ETMEK ÝSTEDÝ
Olay, geçtiðimiz 8 Haziran Cumartesi günü E-5 Karayolu Þiþli Mecidiyeköy mevkisi Ankara istikametinde meydana geldi. Arnavutköy Boðazköy'de akþam saatlerinde uygulamadan korsan taksi çaðýran 35 yaþýndaki Aslýhan A., bir süre sonra kendisini arayan korsan taksicinin aracýna bindi. Yolculuða baþlayan sürücü, kadýnla sohbet etmek istedi. Ancak kadýn kendisini dinlemeyerek yolculuða devam etti.

ARALARINDA ARBEDE ÇIKTI
Bir süre sonra Mecidiyeköy mevkisine geldikleri esnada sürücü, kadýndan peçete istedi. O esnada yanýna bakan kadýn, iddiaya göre sürücünün teþhircilik yaptýðýný gördü. Bunun üzerine kadýn cep telefonuyla kayýt almak istedi ancak sürücü ona müdahale edince aralarýnda arbede çýktý.

ARAÇTAN ATILAN KADIN AZ KALSIN EZÝLÝYORDU

Daha sonra sinirlenen sürücü, kadýna aðýr küfürler ederek hakaret etti. Araç yavaþladýðý esnada ise inmek isteyen kadýn sürücü tarafýndan kapýsý aþýlarak dýþarýya atýldý. Akan trafiðin ortasýnda yaþanan bu olayda kadýn, ezilme tehlikesi geçirdi.

SÜRÜCÜ ÞÝKAYET ÜZERÝNE TESPÝT EDÝLDÝ

Olayýn ardýndan yola düþmesi sonucu yaralanan kadýn, yardým etmesi için aradýðý arkadaþýyla birlikte tedavi olmak için hastaneye gitti. Tedavisi sonrasý emniyete giden Aslýhan A. sürücüden þikayetçi oldu. Þikayetin ardýndan harekete geçen Þiþli polisi, yaptýðý çalýþmada ilk olarak aracýn plakasýný tespit etti. Buradan yolan çýkan polis ekipleri, 38 AFH 826 plakalý aracýn sürücüsünün Ersin A. olduðunu belirledi.

 

ADLÝ KONTROL ÞARTIYLA SERBEST

Þahýs ardýndan polis tarafýndan yakalanarak gözaltýna alýndý. Emniyette ifadesi alýnan Ersin A., hakkýnda "cinsel taciz", "kasten yaralama" ve "tehdit-hakaret" suçundan adli iþlem yapýlmasý sonrasýnda adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çýkartýlan þahsý adli makamlarca adli kontrol þartýyla tutuksuz yargýlanmak üzere serbest býrakýldý.

SÜRÜCÜYE 32 BÝN, YOLCUYA 2 BÝN LÝRA CEZA

Ayrýca "Korsan Taksicilik" yaptýðý tespit edilen sürücü Ersin A.'ya 32 bin 233 lira, yolcu Aslýhan A.'ya ise korsan taksi kullanmaktan 2 bin 143 lira idari para cezasý uygulandý. Ersin A.'nýn aracý ise trafikten men edilerek emniyet otoparkýna çekildi.

 

Paylaþ :
EN DÜÞÜK EMEKLÝ MAAÞI NE KADAR OLACAK? ÝÞTE ÜZERÝNDE DURULAN 4 FORMÜL
TARSUS’TA KÖY YOLLARI YENÝLENÝYOR
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
SON ANLAR NEFES KESTÝ! A MÝLLÝ TAKIMIMIZ, EURO 2024’TE SON 16’DA

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.