sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KRÝPTO PARA BORSASI BTCTURK SÝBER SALDIRIYA UÐRADI.

  •  22 Haziran 2024 Cumartesi 17:33

Kripto para borsasý BtcTurk, siber saldýrýya uðradý. Þirket tarafýndan yapýlan açýklamada saldýrýdan 10 adet kripto paranýn olduðu sýcak cüzdanlardaki bakiyelerin bir kýsmýnýn etkilendiði belirtildi.

Kripto para borsasý BtcTurk, siber saldýrýya uðradý. Þirket tarafýndan yapýlan açýklamada saldýrýdan 10 adet kripto paranýn olduðu sýcak cüzdanlardaki bakiyelerin bir kýsmýnýn etkilendiði belirtildi.
Kripto para borsasý BtcTurk'e yapýlan siber saldýrý sonrasý 10 adet kripto paranýn olduðu sýcak cüzdanlardaki bakiyelerin bir kýsmý etkilendi.

BTCTURK'E SÝBER SALDIRI
Kripto para borsasý BtcTurk, siber saldýrýya uðradýðýný açýkladý. Siber saldýrý sonucunda 10 adet kripto paranýn sýcak cüzdanlarýndaki bakiyelerin bir kýsmýnýn etkilendiði belirtildi. Þirket tarafýndan yapýlan açýklamada, tedbir amacýyla kripto para yatýrma ve çekme iþlemlerinin durdurulduðu belirtildi.
"BAKÝYELERÝN BÝR KISMI ETKÝLENDÝ"
Açýklamada þu ifadeler yer aldý: "Ekiplerimiz 22 Haziran 2024 tarihinde platformumuzdan kontrol dýþý çekimler yapýlmasýna sebep olan bir siber saldýrý yaþandýðýný tespit etmiþtir. Söz konusu siber saldýrýdan sadece 10 adet kripto paranýn sýcak cüzdanlarýndaki bakiyelerin bir kýsmý etkilenmiþ olup, varlýklarýn çok büyük bir kýsmýnýn tutulduðu soðuk cüzdanlarýmýz güvendedir.

"KULLANICI VARLIKLARI BU KAYIPLARDAN ETKÝLENMEYECEK"
BtcTurk'ün finansal gücü bu saldýrýdan etkilenen tutarlarýnýn çok üstünde olup, kullanýcý varlýklarý bu kayýplardan etkilenmeyecektir. Ekiplerimiz konuyla ilgili detaylý araþtýrmalarý gerçekleþtirmektedir. Ayný zamanda resmi makamlar ile de iletiþime geçilmiþtir. Tedbir olarak kripto para yatýrma ve çekme iþlemleri durdurulmuþ olup çalýþmalarýmýz en kýsa sürede tamamlandýktan sonra kullanýma açýlacaktýr."

Paylaþ :
EN DÜÞÜK EMEKLÝ MAAÞI NE KADAR OLACAK? ÝÞTE ÜZERÝNDE DURULAN 4 FORMÜL
TARSUS’TA KÖY YOLLARI YENÝLENÝYOR
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
SON ANLAR NEFES KESTÝ! A MÝLLÝ TAKIMIMIZ, EURO 2024’TE SON 16’DA

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.