sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ALÝ KOÇ’TAN GALATASARAYLILARI KIZDIRACAK AÇIKLAMA: GERÇEK ÞAMPÝYON BÝZÝZ

  •  3 Haziran 2024 Pazartesi 08:44

Fenerbahçe Baþkaný Ali Koç, teknik direktör Jose Mourinho’nun imza töreninde çarpýcý açýklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Baþkaný Ali Koç, teknik direktör Jose Mourinho'nun imza töreninde çarpýcý açýklamalarda bulundu. 61 yaþýndaki teknik adam için övgü dolu sözler kullanan Koç, "Zaten hali hazýrda çok kuvvetli kadromuz var. Ýnþallah hepsini muhafaza edeceðiz, olaðanüstü bir teklif gelmediði takdirde. Zaten bu senenin gerçek þampiyonu biziz. Seneye hepimizin arzuladýðý þampiyonluk, önümüzdeki þampiyonluklarýn habercisi olacaktýr" ifadelerini kullandý.

 

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jose Mourinho için Kadýköy'de imza töreni düzenledi. Sarý-Lacivertliler'in Baþkaný Ali Koç, törende çarpýcý açýklamalarda bulundu. Portekizli teknik adamdan övgüyle bahseden Koç, "Zaten hali hazýrda çok kuvvetli kadromuz var. Ýnþallah hepsini muhafaza edeceðiz, olaðanüstü bir teklif gelmediði takdirde. Zaten bu senenin gerçek þampiyonu biziz. Seneye hepimizin arzuladýðý þampiyonluk, önümüzdeki þampiyonluklarýn habercisi olacaktýr" dedi.

Ali Koç'un açýklamalarý þu þekilde;

"KULÜBÜMÜZ ADINA TARÝHÝ BÝR ADIM"

"Kurulduðumuzdan bu yana, 100 yýlýn üzerinde maçlarýmýzý oynadýðýmýz mabedimize, bu tarihi güne hoþ geldiniz. Mabedimizde ve ekranda bizi seyreden milyonlarca taraftarýmýzý sevgi ve saygýyla selamlýyorum. Bugün, kulübümüz adýna tarihi bir adým atýyoruz. Ýnþallah Allah sonunu hayýrlý getirir.

MOURÝNHO'YA ÝLK SÖZLER

Teknik direktörümüz Mourinho'ya, milyonlarca Fenerbahçeli adýna, dünyayý sarsan bu büyüklüðe, bu tarifsiz sevgi ve aidiyete hoþ geldin diyorum sayýn Mourinho'ya. Mourinho, tartýþmasýz yaþayan, hayatta olmayan tüm hocalar arasýnda dünya tarihinin gördüðü belki de, belki de deðil, kesinlikle ilk 5 en iyi hocalardan bir tanesi. Þu anda huzurlarýnýzda. Bizi tercih etmiþtir. Kendisine hoþ geldin ve hayýrlý olsun diyorum.

"DAHA GELMEDEN TANITIMIMIZI YAPTI"

Sadece dün gece, Londra'daki Þampiyonlar Ligi finalinde yaptýðý yorumlarla, verdiði cevaplarla hem ülkemizi hem de Fenerbahçemizin, daha memleketimize gelmeden olaðanüstü bir tanýtýmýný yapmýþtýr ve yapmaya da devam edecektir. Dünyada pek çok konuda ama futbol konuþtuðumuz için, futbolda önemli profiller bazen saatlerce, günlerce anlatmaya çalýþtýðýnýz gerçekleri, bir cümleyle dünyaya duyururlar. Ýþte hocamýz Mourinho, o isimlerden en önemlisidir. Burada bulunan herkesin ve milyonlarca Fenerbahçelinin, Fenerbahçe'ye hizmet etmek tek hedefidir ve böyle olmalýdýr.

"GERÇEK ÞAMPÝYON BÝZÝZ"

Zaten hali hazýrda çok kuvvetli kadromuz var. Ýnþallah hepsini muhafaza edeceðiz, olaðanüstü bir teklif gelmediði takdirde. Zaten bu senenin gerçek þampiyonu biziz. Seneye hepimizin arzuladýðý þampiyonluk, önümüzdeki þampiyonluklarýn habercisi olacaktýr. Sezonu beklemek hepimiz için zor. Allah yar ve yardýmcýmýz olsun. Fenerbahçe'nin önü açýk olsun, yaþa Fenerbahçe"

 

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
KANLIDÝVANE’DE MÜZÝK TARÝHLE BULUÞTU
GÖZTEPE, ROMULO CARDOSO ÝLE 3 YILLIK SÖZLEÞME ÝMZALADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.