sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YOLDA YÜRÜYEN KIZLARIN YÜZÜNE YABANCI CÝSÝM ATIP KAÇTILAR

  •  21 Kasým 2022 Pazartesi 11:26

Mersin’de yolda yürüyen 3 genç kýzýn yüzüne doðru bir cisim atan motosikletli 2 þahýs, güvenlik kameralarý tarafýndan görüntülendi. Þüphelilerin attýðý cisimden dolayý gözünden aðýr yaralanan genç kýz, þahýslarýn yakalanýp, gerekli cezayý almasýný istedi.

Edinilen bilgiye göre olay, 18 Kasým Cuma akþam saatlerinde Hüseyin Okan Merzeci Bulvarý üzerinde meydana geldi. Kaldýrýmda yürüyen 3 genç kýza yaklaþan motosikletli 2 kiþi, kýzlara doðru yabancý bir cisim attý. Atýlan cisim Hatice Aslan'ýn gözüne isabet ederken, þüpheliler ise olay yerinden hemen kaçtý. Cismin çarpmasýyla gözünden aðýr yaralanan genç kýz, yere yýðýldý. Arkadaþlarý ve çevredekilerin yardýmýyla hastaneye götürülen genç kýz, tedavi altýna alýndý.

Öte yandan, þahýslarýn kýzlara cisim atma anlarý güvenlik kameralarý tarafýndan saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre kaldýrýmda yürüyen 3 genç kýzýn üzerine, karþý yönden gelen motosikletli 2 kiþi bir cisim atýyor. Olayýn ardýndan þüpheliler bölgeden kaçarken, gözünden yaralanan Hatice Aslan yere yýðýlýyor. Genç kýza ilk müdahaleyi arkadaþlarý ve çevredeki vatandaþlar yapýyor.

Hastanede tedavi altýna alýnan Hatice Aslan ve ailesi, þüphelilerin bir an önce bulunmasýný ve gerekli cezayý almasýný istedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.