sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ’PATRON’ VE ’EDÝS’ ÝLE UNUTULMAZ BÝR BAYRAM GECESÝ YAÞANDI

  •  31 Ekim 2022 Pazartesi 10:27

Mersin Büyükþehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý’nýn 99. yýldönümü dolayýsýyla kent genelinde hazýrladýðý kutlama programlarýný, ’Patron’ ve ’Edis’ konserleriyle taçlandýrdý.

Özgecan Aslan Barýþ Meydaný'nda gerçekleþen konsere, Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer de katýlarak, Mersinlilerle bayram coþkusunu birlikte yaþadý.

29 Ekim coþkusunun doyasýya yaþandýðý etkinlikte önce 'Patron' ardýndan 'Edis', harika sahne performanslarýyla Mersinlilere unutulmaz bir bayram gecesi yaþattý. Baþkan Seçer, bu güzel gecede sanatçý Edis'e çiçek takdim ederek tüm Mersinlilerin Cumhuriyet Bayramý'ný kutladý.

“Ben baþkanýnýz olduðum sürece, sizler rahat edeceksiniz”

Meydaný dolduran binlerce Mersinlinin Cumhuriyet Bayramý'ný kutlayan Baþkan Seçer, “Burasý Atatürk'ün kenti, burasý cumhuriyetin kenti, burasý Mersin, bayramýmýz kutlu olsun. Gençler, Mersin sizlerle gurur duyuyor. Her zaman söylediðim bir þeyi tekrar söylemek istiyorum. Ben baþkanýnýz olduðum sürece, sizler rahat edeceksiniz. Çünkü siz gençleri çok seviyorum. Çocuklarýmýzý çok seviyorum” dedi.

“Bu tür etkinlikler, sýnav öncesi moral oluyor”

Büyükþehir Belediyesinin gençlere yönelik düzenlediði etkinliklerin son derece güzel olduðunu söyleyen Ece Eylem Orhan, “Bence çok anlamlý, çok güzel bir þey sunmuþlar bize. Bir üniversite öðrencisi olarak çok memnun kaldým. Sýnav öncesi moral oluyor gerçekten. Gelip burada eðleniyoruz. Belediyemize teþekkür ediyoruz” diye konuþtu.

“Mersin'de yaþadýðým için gurur duyuyorum”

Büyükþehir Belediyesinin gençleri eðlencesiz býrakmadýðýnýn altýný çizen Sedef Selin Tekin, “Etkinliklerden çok memnunum. Mersin'de yaþadýðým için de çok gurur duyuyorum. Bizi konsersiz, eðlencesiz býrakmýyorlar. Öðrencilere böyle konserler saðladýklarý için çok mutluyum. Açýk öðretim öðrencisiyim ve bu etkinlikler sýnav öncesinde çok iyi oluyor” þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
ÝÞ MAKÝNESÝNÝN ALTINDA KALAN OPERATÖR TOPRAÐA VERÝLDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.