sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

NEÞET ERTAÞ, SEVÝLEN TÜRKÜLERÝYLE ANILDI

  •  24 Ekim 2022 Pazartesi 12:38

Ünlü halk ozaný Neþet Ertaþ, vefatýnýn 10’uncu yýldönümü dolayýsýyla, Akdeniz Belediyesi ile Ata Müzik Topluluðu Derneði iþbirliðinde düzenlenen özel bir konserle anýldý.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü'nün, Ata Müzik Topluluðu Derneði iþbirliðinde, vefatýnýn 10'uncu yýlý dolayýsýyla düzenlediði Neþet Ertaþ'ý Anma Konseri, Mersin Büyükþehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayý'nda organize edildi. Þef Engin Ataoðlu yönetimindeki konserde, hayatý, sanatý ve kiþiliðiyle örnek bir insan olan Bozkýr'ýn Tezenesi Neþet Ertaþ'ýn, en güzel türküleri seslendirildi. Salonu dolduran her yaþtan yüzlerce hayraný, koronun seslendirdiði Neþet Ertaþ'ýn kimi zaman hüzünlü, kimi zaman da coþkulu türkülerine eþlik etti.

Akdeniz Belediyesi adýna Neþet Ertaþ anma konserine katýlan Baþkan Yardýmcýsý Yusuf Duman, sanatçýlara ve dinleyicilere, Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak'ýn selam ve sevgilerini iletti. Kendisinin de Neþet Ertaþ hayraný olduðunu söyleyen Duman, maddiyata hiç önem vermeyen Ertaþ'ýn, fakirlerin, yoksullarýn, kimsesizler ve yolda kalmýþlarýn dostu olduðunu ifade etti. Duman, "Kendine has üslubuyla türkülerini icra eden, Bozkýrýn Tezenesi, gönül insaný halk ozanýmýz Neþet Ertaþ'ýn vefatýnýn üzerinden 10 yýl geçti. Bu dünyaya hoþ bir sada býrakýp aramýzdan ayrýlan deðerli halk ozanýmýzý, sevgi, saygý, özlem ve rahmet anýyorum. Bu özel gecenin düzenlenmesinde emeði geçen herkese de þükranlarýmý arz ediyorum" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
ÝÞ MAKÝNESÝNÝN ALTINDA KALAN OPERATÖR TOPRAÐA VERÝLDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.