sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GENÇLÝK FESTÝVALÝNDE ÝREM DERÝCÝ RÜZGARI

  •  22 Ekim 2022 Cumartesi 14:28

Mersin Büyükþehir Belediyesinin ‘Geç Kalma Genç Kal’ sloganýyla bu yýl ilkini düzenlediði “Mersin Gençlik Festivali” birinci gününde Ýrem Derici, sevenleriyle buluþtu.

Özgecan Aslan Barýþ Meydaný'nda dolu dolu etkinliklerle start verilen festivalde yüzlerce genç, akþam saatlerine kadar birçok oyun ve aktiviteye katýldý. Akþam saatlerinde ise DJ Öznur Uyanýk, MC Halil Bal ve Orkun Sofuoðlu'nun showlarýyla devam eden festival, Berkcan Güven ve hemen arkasýndan Ýrem Derici'nin konseriyle görkemli bir renge büründü. Sevilen þarkýlarýný gençlerle birlikte söyleyen ve sahne performansý ile beðeni toplayan Ýrem Derici'ye konser sonunda Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi Baþkanlýðý Koordinatörü ve Opera Sanatçýsý Bengi Ýspir Özdülger tarafýndan çiçek takdim edildi. Özdülger, “Sanat kenti, sanatçý kenti, gençlik kenti Mersin'imize hoþ geldiniz. Ben Baþkanýmýz Vahap Seçer adýna sizlere selam getirdim ve tabi ki siz sevgili gençlerimize. Kendisi bu akþam Mersin'de deðil, ama sizlere selamlarý ve sevgileri var. Bu güzel gecede, bu güzel gençlerimizle birlikte olduðunuz için size çok teþekkür ediyoruz. Bütün ekibinize teþekkür ediyoruz. Çok mutluyuz ve daha nice nice konserler diliyoruz” diye konuþtu.

Festivalin ilk saatlerinden beri meydanda aktivitelere dahil olduðunu söyleyen Efe Batýkan Akar, “Mersin 10 numara bir kent. Gerçekten Mersin'de yaþamaktan çok gurur duyuyorum. Bugün burada konsere geldim. Diðer aktivitelere de katýldým. Çok güzel düþünülmüþ bir aktivite. Hemen hemen Mersin'in tüm gençleri bu festivalde” dedi.

Mersin'de okuyan üniversite öðrencisi Yaðmur Bozdoðan, “Arkadaþlarýmla geldik ve konserlere katýlýyoruz. Sahil boyu etkinlikler var. Öðrenciler için çok ideal bir þehir. Ben çok memnunum burada bulunduðum için” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
ÝÞ MAKÝNESÝNÝN ALTINDA KALAN OPERATÖR TOPRAÐA VERÝLDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.