sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA CUMHURÝYET BAYRAMI ’CEZA’ KONSERÝYLE KUTLANACAK

  •  22 Ekim 2022 Cumartesi 11:54

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinin, Cumhuriyetin 99. yýlýný bayram coþkusuna yakýþýr bir þekilde ’Ceza’ konseriyle kutlayacaðý bildirildi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý kutlamalarý çerçevesinde sahne alacak olan ünlü rap sanatçýsý Ceza, 28 Ekim Cuma günü saat 19.00'da Çaðdaþkent Mahallesi'nde bulunan Toroslar Cumhuriyet Meydaný'nda hayranlarýyla buluþacak. Sanatçý, sevilen þarkýlarýný Mersinliler için seslendirecek.

"Yaþasýn cumhuriyet”

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, cumhuriyet coþkusunu her zaman olduðu gibi hep birlikte büyük bir gurur ve heyecanla kutlayacaklarýný ifade ederek, tüm hemþehrilerini 28 Ekim'de Ceza konserine davet etti. “Cumhuriyet, milletimizin varoluþ mücadelesinin en anlamlý eseri ve baðýmsýzlýðýna sahip çýkma kararlýlýðýnýn en güçlü ifadesidir” diyen Yýlmaz, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediði cumhuriyetimizin 99. yýlýný kutlarken, herkes bilmelidir ki geleceðe büyük bir inanç ve kararlýlýkla yürümeye devam edeceðiz. Vatanýmýzýn bölünmez bütünlüðüne, milletçe dün olduðu gibi bugün de yarýn da sahip çýkacaðýz. Millet olmak demek tek ses, tek yürek olmak demektir. Yaþasýn kuvayi milliye ruhu, yaþasýn cumhuriyet, yaþasýn tam baðýmsýz güçlü Türkiye. Birliðimiz ve beraberliðimiz daim oldukça, güçlü Türkiye'yi hiç kimse engelleyemeyecek, topraklarýmýzý hiç kimse iþgal edemeyecek inþallah” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
ÝÞ MAKÝNESÝNÝN ALTINDA KALAN OPERATÖR TOPRAÐA VERÝLDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.