sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN GENÇLÝK FESTÝVALÝ 21-22 EKÝM’DE

  •  20 Ekim 2022 Perþembe 10:58

Mersin Büyükþehir Belediyesinin, gençlerin doyasýya eðlenebilmeleri için düzenlediði ilk Gençlik Festivali, 21-22 Ekim tarihlerinde Özgecan Aslan Barýþ Meydaný’nda yapýlacak.

Pop müziðin sevilen isimlerinden Ýrem Derici 21 Ekim'de saat 22.00'de Mersin'de sevenleriyle buluþacak ve sevilen þarkýlarýný Mersinli gençler için seslendirecek. Saat 19.00'da baþlayacak olan programda ana sahnede MC Halil Bal, DJ Öznur Uyanýk, MC Halil Bal-DJ Orkun Sofuoðlu gençlerle buluþacak. Ýrem Derici'den önce ise saat 20.30'da Berkcan Güven sahne alacak. Performans sahnesi ve aktivite alanýnda ise, DJ performanslarý, en ilginç fotoðraf yarýþmasý, Eda Karadoðan Cosplay Workshop ve Büyükþehir Belediyesi Kent Orkestrasý etkinlikleri olacak. 22 Ekim'de ise tarzý ve þarkýlarý ile en sevilen rock gruplarýndan olan Duman sahnede olacak. Saat 21.00'de baþlayacak olan Duman konserinin ardýndan saat 23.00'te Deeperise sahne alacak. Yine saat 19.00'da baþlayacak olan konser programýnda sýrasýyla, MC Halil Bal, DJ Öznur Uyanýk, MC Halil Bal-DJ Orkun Sofuoðlu sahne alacak.

Tüm gün sürecek olan performans sahnesi ve aktivite alanýnda da DJ performanslarý, Melodi Kýzýlgün/Anime-Oyun Trivia ve Ödüllü Cosplay Show olacak. Konserlerin yaný sýra alanda kurulacak olan çadýrlarda ayak voleybolu, retro oyunlar istasyonu, langýrt, basket, pubg gibi birbirinden eðlenceli oyunlar ve etkinlikler gençleri bekliyor olacak. Detaylara mersin.bel.tr ve TEKSÝN uygulamasý üzerinden ulaþýlabilir. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkaný Emrullah Taþkýn, Mersin'de yaþayan ve Mersin'e yeni gelen gençlerin kaynaþmasý için deðiþik etkinlikler yaptýklarýný belirterek, “Mersin Büyükþehir Belediyesi olarak ilimizde üniversite kazanýp da okumaya gelen gençlerimizi, burada en iyi þekilde aðýrlamaya çalýþýyoruz. Baþka þehirlerden kentimize gelen gençlerin birbirleriyle kaynaþmalarý ve burada kendilerini aile ortamýnda hissetmeleri için bir dizi etkinlikler yapýyoruz” dedi.

Bu etkinliklerden biri olan Gençlik Festivali çerçevesinde önemli sanatçýlarý Mersin'de gençlerle buluþturacaklarýný sözlerine ekleyen Taþkýn, “Bu sanatçýlardan gençler tarafýndan çok beðenilen Ýrem Derici 21 Ekim'de, Duman grubu da 22 Ekim'de sahne alacak. Ayrýca sportif etkinlikler var. Gençlere yönelik dijital spor oyunlarý var. Festivalimiz içerisinde mini söyleþiler de yer alacak. Kýsacasý dolu dolu bir festival olacak. Bütün gençleri, özellikle üniversite gençliðini bu festivale bekliyoruz” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.