sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÞEHÝT POLÝS MEMURU TÖRENLE SON YOLCULUÐUNA UÐURLANDI

  •  27 Eylül 2022 Salý 14:46

Mersin’de polisevine düzenlenen bombalý saldýrýda þehit olan polis memuru Sedat Gezer, Ýçiþleri Bakaný Süleyman Soylu’nun da katýldýðý törenle son yolculuðuna uðurlandý. Bakan Soylu, þehidin cenazesini cami avlusundan cenaze aracýna kadar omzunda taþýdý.

Dün gece merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki Tece Polisevi'ne düzenlenen terör saldýrýsýnda þehit düþen polis memuru Sedat Gezer (48) için, emniyet müdürlüðündeki törenin ardýndan Muðdat Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Ýçiþleri Bakaný Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaþ, Vali Ali Hamza Pehlivan, Garnizon Komutaný Tuðamiral Fuat Gedik, Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Ýl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, milletvekilleri, meslektaþlarý, il protokolü, askeri personel ile eþi Medine, çocuklarý, ailesi ve yakýnlarý katýldý.

Yakýnlarýnýn, þehidin Türk bayraðýna sarýlý tabutuna sarýlarak uzun süre gözyaþý döktüðü törende, cenaze namazýný Ýl Müftüsü Aydýn Yýðman kýldýrdý. Namaz sonrasý yapýlan duanýn ardýndan Ýçiþleri Bakaný Süleyman Soylu, þehidin tabutunu cami avlusundan cenaze aracýna kadar omzunda taþýdý.

2 çocuk babasý þehit polis memuru Sedat Gezer'in cenazesi, daha sonra Mersin Þehir Mezarlýðýndaki þehitlikte topraða verildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.