sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

INTER KULÜBÜ BAÞKAN YARDIMCISI ZANETTÝ MERSÝN’DE

  •  20 Eylül 2022 Salý 11:33

Inter Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Javier Zanetti, bir dizi etkinlik için geldiði Mersin’de, Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer için ’33’ numaralý formayý imzalayarak hediye etti.

Zanetti, beraberinde Inter Akademi Türkiye Koordinatörü Hüseyin Kýlavuz, Inter Akademi Teknik Direktörü ve Genel Direktör Marco Monti, Inter Kulübü Pazarlama Müdürü Barbara Biggi ve diðer kulüp yetkilileriyle birlikte Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer'i ziyaret etti.

Ziyarette heyet tarafýndan Baþkan Seçer'e, Inter Akademi Türkiye hakkýnda bilgiler verildi. Heyette bulunanlar, yetenekli Türk gençlerini Inter disiplini ve prensipleri ile yetiþtirmeyi amaçladýklarýný da söyledi. Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer de Mersin'in bölge olarak futbola oldukça düþkün olduðunu belirtirken, göçlerle büyümüþ bir kent olduðu için de heterojen yapýsý nedeniyle pek çok kabiliyetli genci barýndýrdýðýndan söz etti.

Zanetti, 33 numaralý formayý Baþkan Seçer için imzaladý

Futbol ve Mersin hakkýndaki sohbetin ardýndan Baþkan Seçer'e, üzerinde 'Seçer' yazýlý, 33 numaralý forma hediye edildi. Formayý Inter Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Javier Zanetti, Baþkan Seçer için imzaladý. Ayrýca, Baþkan Seçer'e Inter flamasý da hediye edildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.