sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

CUMHURBAÞKANI RECEP TAYYÝP ERDOÐAN’DAN YASEMÝN ADAR YÝÐÝT’E TEBRÝK TELEFONU

  •  15 Eylül 2022 Perþembe 09:38

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, Dünya Güreþ Þampiyonasý’nda altýn madalya kazanan Yasemin Adar Yiðit’i telefonla arayarak tebrik etti.

Sýrbistan'ýn baþkenti Belgrad'da düzenlenen Dünya Güreþ Þampiyonasý kadýnlar 76 kiloda milli güreþçi Yasemin Adar Yiðit, finalde Mýsýrlý Samar Amer Ibrahim Hamza'yý yenerek altýn madalya kazandý. Milli güreþçi bu sonuçla kariyerindeki ikinci dünya þampiyonluðunu elde etti. Müsabakanýn ardýndan Gençlik ve Spor Bakan Yardýmcýsý Hamza Yerlikaya, Yasemin Adar Yiðit'i, Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan ile telefonla görüþtürdü.
Milli güreþçiyi tebrik eden Cumhurbaþkaný Erdoðan, "Dünya þampiyonu oldun. Biz de arkadaþlarýmýzla çalýþmadaydýk, izledik. Tebrik ediyorum. O boyunduruðu baþta atsaydýn daha da rahat olacaktý. Ýkinci dünya þampiyonluðunu alman bizleri mutlu etti. Tebrik ediyorum" diye konuþtu.

Yasemin Adar Yiðit ise, "Cumhurbaþkaným burada Türk kadýnýn gücünü gösteriyoruz. Nene Hatun'larýn, Þerife Bacý'larýn arkasýndan geliyoruz. Ýnþallah en yakýn zamanda sizinle görüþmek isteriz. Yarýn inþallah Buse Tosun arkadaþýmýz var. O da çok güzel maçlar yapacaðýna inanýyorum" þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.