sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ZANETTÝ TÜRKÝYE’YE GELÝYOR

  •  13 Eylül 2022 Salý 16:08

Ýtalya’nýn en büyük futbol kulüplerinden olan Ýnter’in efsane futbolcularýndan ve þu anda kulüpte baþkan yardýmcýlýðý görevini yürüten Javier Zanetti, Inter’in Türkiye akademisi olan Inter Academy Türkiye’ye yapacaðý ziyaret için 19 Eylül Pazartesi günü Mersin’e gelecek.

Mersin'de akademiyi ve tesisleri ziyaret edecek olan Zanetti, yine ayný gün düzenlenecek olan gala yemeðine katýlacak. Ayný zamanda gala yemeðinde Inter Academy ve Inter Club lansmanlarý gerçekleþtirilecek. Burada birçok önemli isimle ve protokol ile buluþacak olan Zanetti, 20 Eylül Salý sabahý ise sahaya inerek Inter Academy Türkiye öðrencileri ile buluþacak.

Inter Academy Türkiye Yönetici Ortaðý Hüseyin Kýlavuz, “Diðer ortaklarýmýzla birlikte bir Avrupa devini Türkiye'ye getirerek, bir ilke imza atmýþtýk. Inter Academy futbol okulunu Türkiye'ye getirdik. Dünya devi Inter ile yapýlan ortaklýklar çerçevesinde kurup geliþtirdiðimiz Inter Academy Türkiye futbol okulu, bugün Türkiye'nin bir çok ilindeki sporcularý ile birlikte Ýnter kulübüne baðlýlýðýmýz çerçevesinde faaliyet göstermeye devam ediyor" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.