sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BURHAN AKBUDAK’TAN DÜNYA ÞAMPÝYONASI’NDA ALTIN MADALYA

  •  13 Eylül 2022 Salý 10:03

Sýrbistan’da düzenlenen Dünya Güreþ Þampiyonasý’nda grekoromen stil 82 kiloda Burhan Akbudak, Özbekistanlý Jalgasbay Berdimuratov’u 7-6 yenerek altýn madalya kazandý.

Sýrbistan'ýn Belgrad baþkenti düzenlenen Büyükler Dünya Güreþ Þampiyonasý üçüncü gününde grekoromen stil 82 kiloda Burhan Akbudak, bronz madalya müsabakasýnda Özbekistanlý Jalgasbay Berdimuratov ile karþýlaþtý. Rakibini 7-6 maðlup eden Akbudak, altýn madalya kazandý. Bu ayný zamanda turnuvadaki ilk altýn madalya oldu.

Müsabakanýn ardýndan basýn mensuplarýna açýklamalarda bulunan Burhan Akbudak, "Dünkü söylediðim gibi her þey bitmedi. Yarým kalan bir þey vardý. Geçen yýl dünya ikincisi olmuþtum. Þampiyon olup, kemeri almak istiyordum. Ýkinci olduðum günden bugüne hocam bana, 'Her gün hayal et' demiþti. Onun her gün hayalini kurdum. Günüm bütün çoðunluðunu bugünü hayal ederek geçirdim. Sonunda baþardým. Allah'a þükürler olsun. Maça çýkmadan önce rakibimin teknik bir sporcu olduðunu biliyordum. Daha önce da maçým vardý. Þundan emindim. O kadar inanmýþtým. Ne kadar geride olursam olayým maç bitmediði sürece o maçý her zaman kafamda kurdum. Çevireceðime inanýyordum ve sonunda da çevirdim" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.