sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TFF’DEN SALDIRIYLA ÝLGÝLÝ AÇIKLAMA

  •  2 Eylül 2022 Cuma 16:15

Türkiye Futbol Federasyonu, Riva Hasan Doðan Milli Takýmlar Kamp ve Eðitim Tesisleri’ne yapýlan silahlý saldýrýyla ilgili açýklama yaptý.

TFF'den konuyla ilgili yapýlan açýklama þöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu olarak toplantý halinde iken Riva Hasan Doðan Milli Takýmlar Kamp ve Eðitim Tesislerimizdeki yönetim binamýza kimliði belirsiz kiþi ya da kiþilerce silahlý saldýrý gerçekleþtirilmiþtir.
Saldýrý sonucunda herhangi bir can kaybý ya da yaralanma yaþanmamasý en büyük tesellimizdir. Güvenlik güçlerimiz baþlattýklarý operasyonla çok kýsa sürede saldýrýnýn faillerini yakalamayý baþarmýþtýr. Türk adaletinin de olayýn sorumlularýna hak ettikleri cezayý vereceðinden þüphemiz yoktur.

Göreve geldiði ilk günden bu yana Türk futbolunun tüm paydaþlarýyla dostluk ve birliktelik içerisinde olmasý gerektiðini birçok kez dile getirmiþ Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu olarak, bu hain saldýrýnýn bizi Türk futbolunu bulunduðu çizgiden daha ileriye taþýmak için çalýþmaktan alýkoyamayacaðýný belirtmek isteriz.
Türkiye Futbol Federasyonu olarak; baþta Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan olmak üzere, telefonla arayarak üzüntülerini ve desteklerini dile getiren Cumhurbaþkaný Yardýmcýmýz Sayýn Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanýmýz Sayýn Dr. Mehmet Muharrem Kasapoðlu, Adalet Bakanýmýz Sayýn Bekir Bozdað, bizzat Türkiye Futbol Federasyonu'na gelerek incelemelerde bulunan Ýçiþleri Bakanýmýz Sayýn Süleyman Soylu, Ýstanbul Valimiz Sayýn Ali Yerlikaya ve Ýstanbul Emniyet Müdürümüz Sayýn Zafer Aktaþ'a, saldýrýnýn ardýndan Riva'ya gelerek bizi yalnýz býrakmayan tüm kulüp baþkanlarýmýz ve devlet yetkililerimiz ile geçmiþ olsun dileklerinde bulunan kulüplerimiz, futbolcularýmýz, futbol insanlarýmýz, tüm futbolseverler ve Türk halkýna teþekkür ederiz."
 

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.