sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

FINDIKPINARI’NDA TURNUVANIN ÞAMPÝYONU UZUNKAÞ OLDU

  •  31 Aðustos 2022 Çarþamba 15:39

Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan düzenlenen ve bu yýl 7. ’si gerçekleþen ‘Mahallelerarasý Geleneksel Fýndýkpýnarý 30 Aðustos Zafer Kupasý” futbol turnuvasý sona erdi. Finalde Gökçebelen’i 1-0 maðlup eden Uzunkaþ þampiyon oldu.

Final maçýný izlemeye gelen coþkulu kalabalýk, maç boyunca tezahüratlarla takýmlarýna destek verdi. Final müsabakasýnda karþýlaþan Gökçebelen ile Uzunkaþ arasýnda oynanan karþýlaþmada, Uzunkaþ 1-0'lýk galibiyet ile þampiyon olurken, Gökçebelen ikinci oldu. 26 takýmýn yaklaþýk 1,5 aydýr þampiyon olmak için mücadele ettiði turnuvanýn üçüncülüðünü Eski Mezitli alýrken, dördüncü Kuyuluk oldu. Ödül töreninde bir konuþma yapan ve þampiyon olan takýmla birlikte, turnuvada mücadele eden tüm takýmlarý kutladýðýný ifade eden Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, “Bir arada olmak, mücadele etmek, izleyicilerin bir arada olmasý kardeþlik demek, dostluk demek. Biz bunu hatýrlatmak için bu turnuvalarý yapýyoruz. Elbette bir tane þampiyon çýkacak, o da bu turnuvada Uzunkaþ oldu. Gökçebelen finali oynadý ama gülen takým Uzunkaþ oldu. Tüm sporcularý kutluyorum. Mücadele eden, dereceye giren ya da giremeyen her takýmý kutluyorum. Her biri dostça mücadele etti. Zaten her þeyden önemlisi oydu. Ýnþallah darýsý gelecek yýla diyelim. Gelecek yýl da yine böyle bir turnuva yaparýz, yine bu güzel tablolarý görme þansý buluruz” dedi.

Sporseverlerin süper kupa beklentisi olduðu yorumuna iliþkin Seçer, “Tabi ki hak eden alsýn, yapalým. Müsabakalar, mücadeleler olsun. Hak eden kazansýn, ama bütün turnuvalarýn temel amacý bir arada olmak” diye konuþtu.

Seçer, konuþmasýnýn ardýndan turnuvayý þampiyon olarak tamamlayan Uzunkaþ takýmý oyuncularý ve teknik heyetini tebrik ederek, þampiyonluk kupasýný takdim etti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.