sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

30 AÐUSTOS ZAFER KUPASI’NDA FÝNALÝSTLER BELLÝ OLDU

  •  29 Aðustos 2022 Pazartesi 10:01

Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan düzenlenen ’Mahallelerarasý Geleneksel Fýndýkpýnarý 30 Aðustos Zafer Kupasý’nda yarý final karþýlaþmalarý sona erdi.

11 Temmuz'da ilk düdük ile 26 takým arasýnda baþlayan turnuvanýn, 30 Aðustos Zafer Bayramý'nda gerçekleþecek olan final karþýlaþmasýnda karþý karþýya gelecek olan iki takým belli oldu.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreter Yardýmcýsý Serdal Gökayaz, Gençlik ve Spor Dairesi Baþkaný Emrullah Taþkýn, Sosyal Hizmetler Dairesi Baþkaný Engin Yýldýrým ile çok sayýda sporseverin de izlediði yarý final karþýlaþmalarýnda, Gökçebelen Mahallesi Eski Mezitli Mahallesi karþýsýnda galip gelerek adýný finale yazdýran ilk takým olurken, finale kalan ikinci takým Kuyuluk Mahallesi'ni yarý final karþýlaþmasýnda maðlup eden Uzunkaþ Mahallesi oldu.

Final müsabakasýný oynamaya hak kazanan Uzunkaþ Mahallesi ve Gökçebelen Mahallesi futbol takýmlarý, 30 Aðustos 2022 Salý günü saat 16.00'da, Mersin Büyükþehir Belediyesi Fýndýkpýnarý Futbol Sahasýnda karþý karþýya gelecek.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.